:)

Gott Nytt År!!!

(Hinner tyvärr inte skriva mer än så nu..)

:)

Gott Nytt År!!!

(Hinner tyvärr inte skriva mer än så nu..)

Heej!

Som ni säkert förtspr så fick jag ett jobbigt beslut att ta idag när jag satt hos frissan. Eftersom kommentarerna var rättså jämna så kunde jag inte gå på de heller. Men jag gjorde de :D Jag klippte mej kort :D men inte lika kort som på den bilden men e de stuket! :P  Blev rätt nöjd faktskt! Men de tar nog lite tid att vänja sig ändå :P

Ne nu ska jag se på film!

Söndag!

Gud va trött jag va i morse. Vaknade inte fören 11 första gången och det va verkligen skönt och behövligt. Sen kom ett litet sms och jag gick upp för att sedan åka med E till katterna och ge dom lite mat. Så nu är det gjort och jag sitter och kollar på Körslaget (igen) :P Ska igentligen gå in och duscha men sitter här och samlar krafter!

Glöm inte att hjälpa mej!! Vill ha massa kommentarer! Jag har bara till imon morgon att bestämma mig! Så snälla gör en insatts!

(Tack för dom kommentarer som redan har ramlat in!)

HJÄLP MEJ!!

Som vanligt när de börjar nära sig klippningstid för mig så behöver jag er hjälp! Och framför allt denna gånegn!
Snälla kan du inte bara kommentera ocg säga vad du tycker? hade underlättat som tusan eftersom jag inte kan bestämma mej!

                    ELLER...             
(Bild från google)

Jag kanske inte ska ja lika kort som hon har på den första bilden i så fall men i de stuket... Men SNÄLLA kommentera! Jag har bara fram till måndag på mej...

Bilderna från Julen :)



OjOjOj...

... Vad lite tid jag har haft till bloggen nu det senaste. Men det måste beror på att det har varit jul och då finns det alltid annat att göra. Min julafton var helt prefket med massa god mat och nära och kära! Julklapparna va inte helt fy skam heller :) Jag blev verlöogen nöjd med mina packet och hade en helt underbar dag.  Förutom julafton med nära och kära har jag vart me min kära Emma mkt! Hon är kattvakt så jag hjälper henne så mkt jag kan. Även om jag kanske inte e de bästa stödet men men.. :P Sedan har de faktiskt inte hänt så mkt mer. Men jag mår bra så jag klagar inte!

Ingen mellandags rea har de inte blivit heller för min del.... :( Har inte haft tid till de.. Hoppas kunna hitta ett par billiga jeans när jag får tid att åka in och kolla!

Nu e de dax för Körslaget och sedan ska vi kolla på Björn Gustavsson filmen!


<3

God jul alla mina vänner!


Nu är det jul...

... här i vårt hus!!!!


M a m m a   o c h   j a g   k l ä r   g r a n e n !   T r a d i t i o n   = D


Hoppsan..

.. Va längesen de va jag uppdaterade... men jag hinner inte nu heller... men en uppdatering om min helg kommer! Håll utkick! :)

Traallaaallaaaaaaa

Min dator e såååå bra!!! =D

LYCKA!

Nu finns de bara ett ord som förklarar allt för mej och det är lycka :D Jag har äntligen köpt mej en ny dator, så fruktansvärt underbart! Nu måste jag plugga men skulle bara uppdatera er lite! ;)

Denna datorn blev de!


Galen...

Det här med att leta datorer är inte min grej tror jag. Har nu suttit från kl sju till tio och kollat vilken dator jag ska köpa. Men de e hundan inte lätt.
Får fortsätta leta. Ha de så bra!

:D

YES!! Jag viste de!!! Helt jävla underbart! Kan knappt tro at de e sant!! :D
Vill inte skriva vad det är som har hänt här på bloggen men jag e överlycklig!!!


Kevin!

Igår va den spännande finalen i Idol. Har nog inte vart nått år innan där jag inte direkt hejade på någon. Tyckte både Alice och kevin va väldigt bra. Men jag tror nog ändå att jag tycker att det blev rätt som det blev! Kevin du är en värdig vinnare i mina ögon!


Antagen!

Fick brev från skolan nu i veckan ocg jag blev antagen till de två kurserna jag har sökt! Gud så skönt! Då har jag och göra i en termin till. Denna gången ska jag läsa matte och svenska för mindre åldrar. Tror det kommer bli jätteintressant och kul! Nu är det bara csn som ska sökas, alltid lika krångligt tycker jag. Men jag ska försöka nu så får vi se hur de går!

H a   d e   s å   b r a 

Tråk Tråk Tråk

Helt seriöst... Tycker verkligen synd om dom som inte har en egen bärbar dator. Jag är så totalt utråkad så de finns inte. Snälla kan inte nån komma och laga min fläkt? NU!

Får nog bli en ny dator. Har lite sparpengar men får spara lite till först. Denna vill jag ha!

Tjenare!

Idag började alvaret i skolan igen. Kändes inte alls kul med tanke på hur bra jag har det på VFU:n men så är det, tillbaka till verkligeheten! Men lite kul va de att gå till skolan me i alla fall, fick ju träffa alla igen! Klart man hade saknat de me lite gran i alla fall! Annars idag har de inte hänt så mkt, vart och handlat och lite så!

Men IMON smäller de :D Final på IDOL!!!! Får man bara inte missa! ag ska ladda upp kan jag medela, hatar att det är sista programmet bara.. Och helt ärligt så vet jag inte riktigt vem jag hejar på! Det bestämmer jag nog imon ;)

Nu e de dax att kolla runt lite för att sedan sova så jag orkar med min sista dag på VFU:n imon!

Hallå... jag e 21......

Typiskt...

Har verkligen "saknat" min dator ikväll... Hur ska detta gå??? Får lägga mej å kolla på tv nu för film kan jag ju inte se då jag har alla på min data =(

Godnatt


Datorlös.

Känns inget kul alls att inte ha en dator som fungerar.Det som gör det extra jobbigt är att jag vet att de kommer ta sån förbaskad tid. =( Så jag får se hur jag gör om jag tar och köper en ny eller v ä n t a r på att min ska bli lagad om de nu ens går att laga den =( Jag har faktiskt hittat en skitbra dtaor som inte alls kostar mkt.. Funderar på den faktiskt. Ska skriva arbete och sånt i skolan nu me. Måste verkligen ha en dator då, en bärbar som jag kan ta med mej.

J a g  v i l l  h a  e n  n y  d a t o r  n u !

Otur och Tur :S

Gud vilken otur jag har nu känner jag, inte mkt som går min väg. Igår kom mitt klantiga jag fram och nu funkar inte datan mera. fattar inte varför jag ska ha sån otur. Fläckten har totalt stannat i datan och då kan jag ju inte använda den. men hur sjutton ska jag klara mej utan min data????? Helt seriöst? Som tur e har jag försökring på den så allt kommer att ordna sig hoppas jag men de kommer ta sån himla tid :/ Jag som är så beroende av min data i skolan me.. Men jag måste erkänna att de inte hade suttit fel med en helt ny data som inte låter så fruktansvärt mkt.. Min fläckt har inte vart diskret direkt. Aja min vanliga otur men får hoppas att det löser sig snabbt för ja klara mej inte utan den...

Men nu till min TUR :D Som tur va fick jag låna en dator ikväll och när jag satte mej vid edn skrev en från skolan till mig och sade att tenta resultatet har kommit ut på internet nu.. Å gissa o jag blev nervös. Svaret e garanterat JA... Men jag va helt säkert på att jag inte hade klarat de så jag funderade samidigt inte så  mkt på de utan bad henne skicka dokumentet de stod i och sedan öppnade jag e bara. Å ni kan inte tro era öron men jag KLARAE mej. :D Helt j*vla otroligt. Kan inte säga att jag hade pluggat överdrivet mkt och att börja träna en dag innan en tenta e inte så himla smart. Men denna gången gick de bra och jag e bara lycklig!

Nån tur en dag som denna i alla fall....

Min helg..

.. blev verkligen inte som jag hade planerat vilket jag tycker är svintråkigt.. Ska kanske sluta och planera så mkt långt innan? tror de får bli så, så slipper man bli besviken. min fredag har jag redan skrivit om och min lördag blev bra tillslut ändå. Jag va och julhandlade med mamma och mormor och efter de gick va jag me Sara hela kvällen! Kollade på film med david och mickaela! PS. I love you blev de, inte som jag hade förväntat mej. Den va ju ledsam ju :P Men jag fick hålla mej ;)

Idag har de vart en slappar dag bara. Kollat på alla repriser på tvn och bara tagit de lugnt. Va uppe i affären för en stund sen med mamma och köpte melon och vindruvor! Så jag ska ta och fixa de nu och fortsätta kolla på reprisen av bonde söker fru ;)

Kevin & Alice

Som sagt blev de ingen idol hos Emma idag uatn jag åkte med mamma & pappa till mormor & morfar istället! Hade mys, kollade självklart på idol och så åt vi revben och åt  tårta. Hur underbart som helst!

Kevin och Alice!!!!! Efter kvällens program va dom självklara finalister!! Hejade faktiskt lite på Kevin och Robin innan programmet idag men efter att ha sett intro låten ändrade jag mig direkt. Robin gjorde inte bra ifrån sig idag och Kevin och Alice gjorde grymt bra ifrån sig!! Men i slutändan hoppas jag ändå att Kevin står kvar som vinnare av idol! (Eftersom Anna har åkt ut)

:/

Känns lite som vanligt faktiskt. Tycker de e lite tråkigt att det oftas ska ändras så mkt. Klart att de kan bli ändrade planer ibland men de känns som de blir allt mer ofta nu. Men jag kan inte göra så mkt åt de faktiskt tycker mest de e tråkigt bara, men får la ta de en anna dag. Det finns ju fler dagar som tur e!

:)



L ä n g e s e n   v i   s å g s  n u ,
m e n   i m o n   s m ä l l e r   d e   m e   I d o l   : D

Snart helg!

En dag kvar till helg! Skönt! Imon är jag tidig på VFUN så det blir helg redan klockan 2. Ska hem till Emma imon me och kolla på idol :)  

(Gud vilket tråkigt inlägg, sorry :P)

Ingen röst.

Jag har alltid sån otur. Vfr ska jag alltid bli sjuk och förkyld under min VFU (praktik). Nu har jag mått halvbra sedan förra onsdagen. Tycker de borde vara bra nu men då börjar halsen att krångla. Alltid e de nått. Rösten e inte alls stark heller så jag får verkligen anstränga mej om jag ska höras i barngruppen. Så nu sitter jag här men knappt nån röst. Men men så är det när man inte håller sig hemma.

Min VFU-ledare va hos mej ida me. Vi satt och pratade om mej och hur jag var med barnen och sedan hade jag en aktivitet ihop med barnen. Det gick bra hoppas jag! Alltid lite extra svårt när någon sitter och bedömmer allt man gör. Tycker de e lite jobbigt faktiskt.

Men nu ska jag fixa mej en äggmacka och kolla på sjukhuset. Slutade sex idag så de får bli lite mackor nu!

VIKTIGT!

Finns de nån som har läst kursen Inspektions teknik på NDT training center?
Kontakta mej jättesnabbt i så fall!
Mycket som står på spel :P


RSS 2.0