Jag ser ljuset i tunneln :)

Idag har det stått renovering på schemat, vilket inte är ovanligt när det är helg! Men nu börjar det verkligen bli klart och det är inte alls mkt kvar! Idag har det lagts golv i sovrummet så nu är de stora bitarna avklarade och vi kan börja möblera så som vi ska ha de  =D Lycka verkligen! På tisdag kommer även de nya sängarna som vi har beställ och jag längtar så jag blir tokig snart! Vi har nämligen beställt ställbara sängar så det kommer blli undbart!!

Nu ska vi snart in till gbg och kolla på Terminator med Johans pappa :) Det tycker jag han behöver efter allt kämpande me renoveringen, det är han som hjälper oss! :)

Bilderna!

Här kommer några av bilderna eller rättare sagt de första bilderna! Har vart och shoppat nya saker idag så det kommer nyare bilder imon när jag har fixat ännu mer :)
Soffan!
Tv bänken
Bokhyllan, jag har bara ställt in sakerna! har köpt lite andra saker idag så kommer nya bilder imon!

I städartagen!

Hinner egentligen inte skiva i bloggen nu men gör ett snabbt inlägg ändå!
Jag håller på att städa för fullt idag på min lediga dag! Vi fick hem soffan förut så jag håller på att fixa och dona i vardagsrummet :D Kan knappt tro att det är sant! har ängtat tills detta ögonblicket så himla länge!! Vi har ett vardagsum igen =D Plus att det är så mkt finare nu, helroenoverat!!! Lycka alltså!

Håller även på att måla om soffbrodet som vi fick av Karro! ♥  Bordet ska bli vitt och det kommer passa in så himla bra! Samtidigt som jag gör detta håller jag på att fixa i gareroben så vi får plats och rodning och reda där me! För i helgen skall de sista golvet läggas och det bli i sovrummet =D sedan är renovering klart på ett tag för våran del i alla fall! =P

Nu ska jag återgå till städanet! Bilder kommer senare! =)

7/6-09

Gud va kort jag har tagit me min nya kamera! Tycker att det är så roligt och korten blir jättefina verkligen. I helgen har de alltså blivit mkt korttagning samt ihopsättning av möbler! Va på ikea i vekan och löpte ny tv-bänk, bokhylla och skrivbord till Johan! Så idag har vi monterat hela förmiddagen. Det har verkligen blivit jättefint längtar bara till soffan kommer så man kan göra klart helt därinne! Ska bli så fruktansvärt skönt att ha ett vardagsrum igen!

Svar till Maria!
Vi är inte klara än i vardagsrummet men kan lägga ut en bild ändå på hur de blev även om möbler och sådant inte är där de ska. :) Men du får komma hit sen och kolla när allt är klart! =D

Vardagrummet är nymålat och ny tapetserat!


Några av många bilder jag har tagit me min nya kamera !

LYCKA PÅ HÖG NIVÅ!

Det kan man verkligen kalla det som hände idag! Har haft en helt underbar dag!

Dagen började med att min snälla älskling körde mig till jobbet eftersom jag började redan 7 så jag slapp ta bussen så tidigt! Sedan jobbade fram till 14 med underbara barn och underbar personal! Trivs verkligen så himla bra!
Efter jobbet tog jag bussen till kungälv igen och började att städa iordning lite. Har inte riktigt hunnit me städningen de sista så fick ta igen lite!
Sedan när jag stod mitt i disken kom hjärtat hem med en överraksning till mig! Bara så där=D Och de va ingen dålig överraskning! utan en
CANON EOS 1000D systemkamera!!!!!!!
Lyckan är obeskrivlig verkligen! Kunde aldrig tro att jag slulle få en sån bara så där! Är så himla glad! Jag älskar verkligen dej nått så in i bomben mkt! Finns verkligen inga ord för de! Du är lycka för mej Johan!

Tack Tack Tack Tack! <3<3<3<3<3


Nu är den MIN!! =D

Längesen...

Det var verkligen jättelängesen jag uppdaterade, jag vet men har haft så himla mkt att göra...  Har vart fullt upp i skolan samtidigt som jag har jobbat och så har vi renoverat vardagsrummet hos Johan. :D Men gud så finnt de blev! Och idga har jag gjort den sista tentan för denna terminen vilket betyder SOMMARLOV! Fast jag börjar jobba imon så de blir inte så mkt ledigt ändå.. =)

Jag vet inte om jag ska fortsätta med bloggen, får inte många kommentarer så jag vet inte om de e ens nån som läser.. Gör nån de? för annars är de ingen ide att fortsätta skriva..

Ha de bra!
J <3

RSS 2.0