Hejs Svejs!

Hoppas allt är bra med dej!! (:
Jag mår rätt bra nu faktiskt!
Går hyfsat bra i skolan och det mesta går framåt! Hade examination av projektarbete idag! Kändes bra faktiskt även om vi fick komplitera en lite grej! Men de får ju nästan alla göra så de får man räkna med! Har i alla fall haft sjukt kul under detta arbetet. Har trvits väldigt bra med gruppen och det har fungerat kanon. Klart att ett arbetet blir kul då (:
Nästa kurs börjar på måndag och jag har köpt mig en ny (ROSA) kalender idag så jag har suttit och skrivit ner de nya schemat! Känns bra att ha de klart och fixat!

Idag har jag äntligen druckigt min första julmust och ätit pepparkakor (: Så himla gott!!

Då va de dax...

.... K l  i p p n i n g & F ä r g n i n g !!
Nått förslag???


Så fint skrivet!

< Läs här! >

Väldigt fint skriver av en man med ett starkt minne!


En helt vanlig...

... Måndag! Har inte gjort allt för mycket idag.. Höll på att försova mej i morrse.. hade stängt av alarmet utan att jag viste om de.. så när jag vakna blev de brottom kan man säga...
Tog bussen in till mimers och satt och kollade igenom ett arbete vi ska oponera på! Vi e grymma tjejer!
Efter de va de hem och greja lite å sen gick ja me sara till bussen och hem å åt! Sen har jag typ pratat med Emma hela kvällen!! Älskar att prata me dej!! ♥

Finns här Emma precis när du vill!! Å se till att bli frisk för jag vill verligen träffa dej!! <3

..

Godnatt!!

Fredag!

Kommer bli en dundermysig fredag om allt blir som planerat!!  ♥

OJ... =P

... har ju helt glömt att skriva att jag KLARADE MIN TENTA!!!!! Så j*vla glad för de!! Vem kunde tro de lixom ;) Inte jag i alla fall!

Duktig du e!!

Måste bara vissa Marias jättefina kort hon har gjort!! Du måste lära mej å göra sånna fina!! hehe! Förstår att du e stolt verkligen =D Hade jag me varit!!

Nya bilder!

Nu har jag äntligen fått lite nya bilder! Älskar att få de ;) tänkte dela med mej av några!


Kolla för mer bilder här!

Scrapbook!

Nu har jag fyra sidor klara i mitt album =) En bra början i alla fall! Hallå Emma?? När ska vi ha scrapbook dag igen?? hehe

Här kommer dom sidorna jag har gjort hittils =)




Trötter!

Helgen har varit mycket bättre än vad jag trodde! Hade en mysig helg på en gård med släkten! Mysigt! Åt gott och hade de bara bra! Blev dock inte så mkt pluggande som jag hade trott men men så blir de ibland!

Har mkt i skolan nu... känner mej helt slut! men snart å de klart tjejer! Bara att kämpa på och inte ge upp! Ska även börja på de nya jobbet imon! Ska bli kul! Jobbar torsdag och fredag oxå! Härligt! Men lite fel tillfälle att börja på ett nytt jobb med tanke på allt jag har att plugga men man får passa på! Kommer nog gå kalas bra!!

Helgen!


Nu åker vi och firar Farfar i helgen! Ha de så bra! Hörs på söndag!

Nytt Jobb !!!!

Glömde ju säga att dom ÄNTLIGEN ringde från de jobbet jag har sökt, idag! Wiiiiieee! Ska jobba ons, tors & fredag nästa vecka! Helt undernart plus att de e ett kvällsjobb så man kan ju oftast säga JA!! Ska bli så kul! Ska jobba samtidigt som Sara med! Kan ju inte bli bättre!

Mycket nu..

Ja de kan man väl säga att de e... Skolan ska vi inte prata om.. men jag tar de me ro.. Kommer gå galant tjejer ;)
Va just inne på tradera och vann en stämpelmaskin till mitt scrapande! =P (hehe ingen anning om vad en sån heter... men kan lägga upp en bild! =P As billigt enligt Emma! Så jag e mega nöjd! Hoppas jag "vinner" väskan oxå! Hade vart jättebra! Ne nu ska jag lägga mej och fundera lite!
Ha de så bra! =)

Bilden på "maskinen"

Bilderna

Här kommer bilderna jag har fått hittils!

Heej=)

Idag har jag vart iväg och tagit nya kort!! Lägger upp alla sen när dom e klara! Håll utkik ;)

Shopping & Fotboll...

... Det är vad min lördag har bestått av!! Imorrse va de bara att gå upp.. Lite väl tidigt för en lördag men vad gör man inte för en dag på torp :) Var tänkt att jag skulle köpa nya kläder men så blev de inte! Hittade massa scrapbook saker istället! Tänkte jag skulle börja med de nu!! Känns jättekul men väldigt svårt! Så jag behöver massa tips!!! Får hoppas Emma hjälper mej nu nån dag!! ;) Efter shoppingen va de bara att lämna sakerna hemma för att sedan gå upp till Lunnevi och kolla på Kodes sista hemma match!! Reslutatet blev vinst!! =)

Nu ska jag kolla klart på sing a long!

Nu så!!

Det är många som frågar mej hur jag gör dessa bilderna!!
så jag tänkte att de kanske e lika bra att skriva de här!
Man går bara in på denna sidan och läser dej till hur man gör!
Det är inget svårt så testa! Blir rätt coolt faktiskt!!


RSS 2.0