Äntligen..

.. har jag fått min ring som jag fick i födelsedagspresent av Johan!

Jag fick ringen i storlek 17  och jag proavde den men insåg rätt snabbt att den va förstor så jag åkt ner till guldfynd för att byta den. Men de ville dom abolut inte gå me på då de antyde att den va för repig...????? What?? Jag har ju knappt haft på mej den.. Men de ville verkligen inte hjälpa mej så jag fick åka hem me en förstor ring igen. :( men som tur va så pkt johan ner dagen efter för att prata me dom och då va de helt plötsligt inga problem alls att byta den och den va absolut inte för repig... Usch alltså.. kommer nog aldrig gå in dit igen... fattar inte vfr ja inte kunde få byta den.. men men nu har jag den i alla fall i stl 16 och jag e överlycklig!! Tack snälla tjejen på guldfynd och mindre tack till de två andra som neka mej...

tack johan!! den e verkligen jättefin ♥

Uttråkad...

.. men har ingen blogglust alls....

Födelsedag, färgning och ett frustrerande datorspel..

I tisdags va de ingen vanlig dag, utan det var min födelsedag! Jag var  inte i skolan den dagen utan ville ha en ledig födelsedag i år! Det var jätteskönt och vaknade av en mysig frukost på sängen och paket :) Synd bara att Johan va jättesjuk och sov nästan hela dagen. Men jag åkte hem och åt middag och åt morotskaka:) Mums! Hade en mysig födelsedag hemma i Kode!

Sedan i onsdags va de dax att åka och klippa och färga håret! Färgade ljusa slingor igen och klippte lite på håret! Tyvärr blev en del av håret orange.. =( och jag HATAR orange! Så idag ringde tillbaka idag och berättade som det var och snäll som hon är så tog hon in mej efter mitt jobb som va hennes rast. Skönt att få bort de oranga men känner ändå att jag inte e riktigt nöjd :S Känns inte som jag detta och vet inte vad jag ska göra... här sitter jag me ett förblont hår :S vad ska jag göra???

Sen kommer vi till de frustrerande datorspelet som heter wow... Johan spelar de så fort han får chansen, jag menar inte att han spelar hela tiden utan så fort vi är hemma hos honom och inte äter typ. Sen händer de ju att vi kollar på tv å så där me men så fort inte nått sånt händer så spelar han.. kanske låter löjligt men jag bor faktiskt inte här och det är inte jag som alltid ska ta hand om allt som har me städning, matlagning, diskning och tvätt att göra. inte de att han inte hjälper till men de e ju inte de att han gör de självmant utan de krävs ofta att jag tjatar om de.
Okej jag förstår att han tycker att det är kul och spela och jag vill absolut inte att han ska sluta spela helt, men hur vet man vad som är lagom?? För när kvällen närmar sig och tvn börjar bli intressant då är de inte så kul att ha en som brevid sitter och pratat "wow språk" med sina kompisar på skype. De kan låta så här tex:
"Ultra damp"
"någon hora dödade mitt pet"
osv osv.
Jag överreagerar säkert massor men just nu e de bara så frustrerande. Vem ska bestämma vad som är lagom??

Soffan..

Idag va vi och kollade på soffan och de fanns verkligen många att välja på! Svårt at bestämma sig och det gör de inte lättare me en ohjälpsam säljare! Vi beställde ingen eftersom de va ingen leveranstid så vi hade kunnat hämta soffan idag men det går ju inte då vi inte har nån stans att ställa den.. måste fixa klart vardagsrummet först :)

Mycket att göra = inget bloggande...

Har verkligen hur mkt som helst att göra nu hela tiden! Men jag ska inte klaga för jag trivs ändå med mitt liv :) Det är mycket i skolan då vi har en matte kurs som kräver lite extra av en. Har en tenta de sista vi har denna terminen som verka lite knivig, men får hoppas att de går bra.

Sedan jobbar jag på så mycket jag kan och har möjlighet till. Barnen och personalen är underbara sså jag trvis hur bra som helst! Hade velat vara klar i skolan så jag hade kunnat ta alla tider jag hade kunnat! :P

Johan har genomgått sin operation nu oxå och den gick väldigt bra denna gången :) Han har mått så mkt bättre än förra gången så det är jätteroligt! Vi kan hitta på saker och så där så han ligger inte bara i sängen och inte kan röra sig. Men klart att han har ont :( men han offrar sig ibland för mig! :D Älskar dej!

Vi håller på att fixa i hans lägenhet nu oxå! Har vart i väg idag och kollat på sängar, ja vill ha en sån som har en motor i sej och som man kan höja upp ryggstödet typ.. åå jag kan inte förklara men jag tror ni vet vad jag menar :P en sån ska vi nog faktiskt köpa me! Kommer bli grymt bra när man sitter och kollar på tv eller sitter me datorn i sängen. Imon ska vi antagligen iväg och kolla på soffa me! Jag hitta en nyss på internet på Chille som vi bara måste ha :D

tapeter har vi oxå vart och beeställt!!! AS COOLA!!! Tog tyvärr ingen bild på den så jag kan inte visa men de kommer så fort vi ska hämta den :) Som ni märker så finns det att göra hela tiden så de här me bloggandet hinns inte alls me just nu... :S

Men nu ska jag montera ihop en dator stol och jag vet att klockan är mkt men det har kommit upp lite saker nu ikväll så det lär inte bli sömn på länge..
Tänker på dej !

RSS 2.0