<3

Imon hoppas vi på sol :) I alla fall att de inte ska regna! För då blir de Borås djurpark för våran del :D

Så himla fräckt!! <3


Trött...

Vet inte riktigt vad det är med mej men är så fruktansvärt trött. Tycker inte jag sover mindre än vad jag brukar men ändå e jag trött.. E sjukt trött när jag vaknar och blir inte pigg på hela dagen... Aja hoppas att de e bättre imon för de ha vart så här några dagar nu!

Vill ha SOL! Vad e detta igentligen?

Morgontrött!

I morrse vaknade jag vid tio och kände YES klockan e inte halv tolv idag oxå! Men efter jag hade kollat va klockan va så gick jag tillbaka till sängen och skulle bara gotta mej en stund och tror ni inte jag somna.... Jag som va pigg och allt. Men i alla fall så vaknade jag väl för en stund sen och nu ska jag äta! Har gjort min vanliga morgon tur på datorn :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra... vill sola... :/

Bilderna!

Såg nu att jag hade lagt upp bilder på vardagsummet redan men lägger upp lite annat istället :)

Ihoppsättning av våran nya säng!
Johan hade fullt upp :)
Sängen Klar!
Nu har vi äntligen en ställbar säng,
och den är helt underbar! :)Midsommar hemma hos Rybergs! :)

Självklart ska man dansa kring
midsommarstången :)
va några år sen!På kvällen åkte vi till Nordön
och träffade mamma, pappa
och gänget :)
Bättre sent än aldrig! ;)

Ja nu va de det här me bloggen som jag helt har tappat lusten för. Vet igentligen inte varför för jag sitter ju vid datorn nästan varje dag! Men nu sitter jag här i soffan och kollar på svensson svensson och kände mej riktigt sugen att skriva! :)

Det senaste har de hänt en del! Jag har börjat jobba på mitt sommarjobb som är i ett kök! Har vart väldigt blandade känslor de där! Ni som känner mej vet nog exakt vad jag pratar om! Men jobbet i sej är faktiskt riktigt roligt, inget fel alls! Men tiden går ju snabbt så jag har redan hunnit ha semester i en och en halv vecka! Så himla skönt Kunde gjort mer på dagarna måste jag erkänna men det är inte så lätt när man har en som sover bort hela dagen ;)

Sedan har de väl inte hunnit me så mkt mer! Saknar faktiskt jobbet på förskolan väldigt mkt! Hoppas jag kan fortsätta där sedan när det öppnar igen! Kommer verkligen älska mitt jobb när jag e klar med utbildningen! Lycka! Det känns så himla bra och dom här åren de har tagit att utbilda sig kommer vara värt varenda skoldag sedan! :)

Sedan har vi kommit iordning i lägenheten me, allt börjar falla på plats. Det är bara lite kvar i sovrummet men vi kan ändå använda alla rummen fullt ut :) Så himla skönt! Vardagsrummet är underbart! Kan lägga upp lite bilder sen!

Nu ska jag slappa lite innan vi åker in till stan och ser på bio! Idag blir de brüno med Johan!
:)

RSS 2.0