Första Advent!

Nu e de ju snart jul. Herregud vad tiden går fort alltså. Älskar julen, det är så himla mysigt då! Skönt att de mesta julklapparna är klara oxå, några kvar bara. Vi  ska vara hemma hos oss på julafton med så då blir det lite extra mysigt. Alla förberedelser och så! Myspys!

Make my wish come tru, Baby all I want för christmas is you ♥

Söndag

Idag har de vart en slappar dag. Kom hem från J vid två och efter de åt jag lite och sedan tog en promenix. Inte gjort så mkt mer Kollat på idol två ggr! Tycker de e så bra!

Sen har jag pratat lite med O idag me och det är nya kort på G!! Kul! Hoppas det blir a bara för jag har så otroligt mkt att göra nu. Men men nya kort måste de bli!

Hehe sant ju! :)

A v   m e d   k l ä d e r n a   s n y g g i n g ,  
d e t   ä r   i n s i d a n   s o m   r ä k n a s !

Lördag

Idag började min dag tidigt för att vara lördag. Jag åkte med brossan till Ullared imorrse! Mycket folk va de men jag fick tag på de jag skulle ha, julklappar! Känns skönt! Nu ska jag fixa iordningen mig för kvällen. Hoppas din lördag kommer bli lika bra som min!

:D Happy!

Det bästa som kunde hända IDOL!
Så jävla glaaaaaaaaad! :D
Dom bästa kvar till sist!


Idol Kevin!


Kevin har nog blivit min nya favorit på Idol! Herrgud vilken kille, tycker verkligen han e så bra. Och Johan måste ju bara åka ut idag. Annars är det nått som e fel. Vad tycker ni?

V e m   s k a   å k a  u t  o c h   v e m   e   b ä s t ?

:D

I d o l  nu, skriver kanske mer sen!

Snart en vecka...

... på VFU:N nu. Trivs jättebra och hur mysiga barn som helst. får höra så sjukt sköna kommentarer hela dagarna. Den bästa hittils är fortfarande "Hello Baby" . Dom e så söta dom små liven!

Ikväll blir det en lugn kväll framför tv och jag hoppas på att få besök. Vill inte bli glömd igen.. Jaja de återstår att se!

Imon är det idol igen! Hoppas jag ska kolla på de hemma hos Emma "som vanligt". Får se hur jag känner mig bara. Men mår jag bra så blir det nog av. Ska orka med en dag på Ullared på lördag oxå! Ska köpa lite julklappar och sånt, ett måste i dessa tider :P Myspys


Underbar!


Need Your Help!

Vad ska men gå efter?

H j ä r n a ?   e l l e r   H j ä r t a ?

:/

Ingen bra dag idag asså... Inget verkar gå min väg..
Börjar känna mej sjuk.. Ont i halsen när jag sväljer och jag får verkligen inte bli sjuk nu. Men tyvärr blir de ofta så här när jag e ute på VFU. Jag får inte bli sjuk för jag får inte missa några dagar och självkart blir jag dålig. FÅR INTE FÅR INTE! Får hoppas jag mår bra i halsen imon när jag vaknar i alla fall. (tvivlar på de dock)

Nu e de tv.

Hello Baby!

Vilka underbara barn det finns! Dag 2 idag på praktisken och när jag kom imorse mötes jag av en kille som sa till mej "Hello baby"  (Kille, 4 år).  Ja man kan ju inget annat än att bara le och krama om killen! En perfekt start på dagen :) Dagen fortsatte med mycket "Hello baby" och en rolig dag ihop med barnen.


Dag 1...

... på praktiken idag och jag känner mej helt slut. Inte riktigt vann vid ljudnivån så jag e helt trött i huvudet. Men hade en jättebra dag på förskolan. Känns så skönt att trivas så bra, riktigt nöjd!

Nu ska  jag nog dra mej till köket och göra lite pannkakor, blev väldigt sugen nu!


ENSAM MAMMA SÖKER

Anette kunde inte gjort ett bättre val!
Herregud vilken lycka dom sprider :D
Känner lycka i hela kroppen!

D e t   ä r   n o g    d e    s o m    k a l l a s   k ä  r l e k !

Lägenhetsvisning!

Idag va de dax att åka och kolla på lägenheen vi hade satt upp oss på! Måste erkänna att vi va rätt nervösa, men som tur gick de bra. Lägenheten va kättefin verkligen och vi vill bara ha den. Så är det någon som kan bidra med 650.000 så är vi väldigt glada :) (Hoppas nån ställer upp Emma :P) Vet inte hur vi ska lössa detta men vi måste ha den ;) Å jag kan offra mej på de lilla rummet Emma :)

Nu ser jag på ensam mamma söker! Ha de så bra :)

Freda & Lördag

Min fredag började med en underbar morgon :) Myspys! Sedan va de bara att åka in på en jobbig dag i skolan, men så e de ibland. När jag äntligen kom hem så va de nästan bara att sätta sej på bussen igen in till stan för att möta Emma och köra henne till sjukan :/ Stackarn hade bihålsinflammation :( Men de va nog ett rekord snabbt besök hos farbror blå! Skönt de! Sen hem till Emma för Idolmys! Jag har ingen kommentar till idol... (jävla skit att den bästa fick lämna) Dagen började bra och slutade bra, därimellan kan vi hoppa över ;)

Min lördag var bra hela dagen :) Började med att jag och mammsen åkte in till stenungsund och shoppade lite:) Mysigt! sedan va de hem och vila upp sej för att gå på kalas hos bästa morbror! Alltid kul att komma till er. God mat och bra sällskap! Så det har vart en kanon dag! Men nu får jag sova så jag orkar upp till lägenhetsvissningen imon :D


G o d n a t t !

Kolla denna!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.730264

Funkade inte att länka den men gå in och kolla! Jag tycker de e sjukt bra!


EMMA! NÄR DU LÄSER DETTA KAN DU VÄL HÖRA AV DIG! JAG HAR FÅTT SCHLAGERTEMAT NU!!!!!!!!!!!! =D

Do It!

Lägg till mej på bloggkoll :)
(knappen finns lite längre ner på vänster sida! Följ bloggen!)

Skandal....

.... Ja de kan man verkligen säga. Hur i h*lvete kan Anna åka ut ur Idol när den j*vla tönten Johan e kvar? Tycker detta fan e skandal. Anna har en grym röst och jag tvivlar inte på att hon kan gå långt utan idol.
D u   v a   b ä s t   f ö r   m e j   A n n a !

Trött i huvudet..

Min torsdag slutade väldigt bra med både hockey mcdonalds och trevligt sällskap! Kunde inte slutat bättre. :)

Min fredag hade jag kunnat hoppa över. Fy tusan vad jag hatar att ha salstenta. Jag har ingen anning om hur de har gått. allt beror på hur de som rättar tolkar det jag har skrivit. :( Usch..  Helt trött i huvudet... Nu e de över i alla fall och går de inte bra e de bara att göra en omtenta. Inget mer med de helt enkelt. Som tur e kommer kvällen sluta desto bättre med både idol och singing bee och trevligt sällskap!

Nu e de mat! Ha en bra fredag!

G r a t t i s   p å   f ö d e l s e d a g e n   m o r b r o r !

Torsdag

Ledig idag!

Men när man studerar är man aldrig ledig. Så nu är de bara att gå till bussen och åka hem till Maria för att plugga inför tentan imon. Hoppas vi kan reda ut lite i alla fall. :)

Hur orkar man vara så här trött...

Känner mej ovanligt trött nu för tiden. Det måste bero på mycket att plugga, tänka på, mörkret och att man ibland somver lite för lite. Det är tenta nu på fredag och de känns helt hopplöst. Vet inte hur de kommer att gå, eller de vet jag nog, tyvärr. Men det är bara att göra omtenta om de skulle skita sig. Bara att vara beredd på de. Ska i alla fall hem till Maria imon å plugga. Känns väldigt bra! Kommer nog reda ut mycket då.

Nu ska jag förtsätta med alla begreppen. *Jäääässssp*

" Hur orkar man vara så trött" (Maria)


Wieee:)

Vilken match!
3-2

-


:D

ENSAM MAMMA SÖKER som gäller nu!!!

Heej!

Lägg till mej på bloggkoll!!
Knappen finns på vänster sida!
=)

Step brothers!

Två bortskämda killar har växt upp med ensamstående föräldrar.
Killarnas vanor och ovanor sätts på prov när deras respektive föräldrar blir tillsammans och gifter sig.SE DEN!
Denna filmen rekomenderar jag verkligen varmt! Herregud va rolig den va. Så himla störd film och precis lika rolig!

Är sanningen verkligen så hård?

Ibland blir jag rätt trött faktiskt... Jag läste en blogg (kommer inte ihåg vilken de va) där personen skrev om att "prata sanning" och om varför det ska vara så svårt att berätta sanningen istället för att baar säga som det är. Vad är det vi är rädda för igentligen? Kan sanningen vara så jobbig så man måste ljuga?

Väldigt bra frågor faktiskt och dom har verkligen fått mig att tänka lite extra på just detta. Klart att alla människor drar en vit lögn ibland, det gör vi alla men frågan är om sanningen verkligen är så hård? Av egna erfarenheter drar man iftast en vit lugn för att slippa allt tjat och allt bråk som kan bli. Men är det verkligen värt de att "ljuga" eller inte berätta som de verkligen är? Sanningen kan vara hård jag vet, men frågan är om sanningen inte är bäst i de långa loppet?

Jag vet inte riktigt varför jag fick för mig att skriva om detta men nu blevv de så :)
Men människor e konsitga. Alla vill få höra sanningen men man berättar den inte alltid själv. Ska man inte behanlda männsikor som man själv vill bli behandlad?

Ä r   s a n n i n g e n   v e r k l i g e n   s å   h å r d ?


=)

Hur kul kan man ha igentligen ? :P Klicka här

K o m m e n t e r a   v a d   d u   f i c k  f ö r   s va r ! !  


.....

Du är så vacker när du vaknar 
när du går till fönstret
och du ler mot mig
och jag försöker att gömma mig
Du är så underbar när du står där bar
och lagar frukost
jag sitter här och tittar på dig
du vänder dig om
och skrattar åt mig


Vi har nånting pågång du och jag
Barabarapappa
Vi har nånting pågång du och jag
Barabarapa


Vi bor i husen mitt emot varann
Våra fönster våra ögon ser på varann
Det är så som det är där vi bor ibland i vårt kvarter

Jag har lärt mig att passa dina tider
rutiner, gardiner, jag tror att
jag har sett alla sidor
Det känns som om vi redan är ett par
Du å jag men visst blir det vi en dag

Vi har nånting pågång du och jag
Barabarapappa
Vi har nånting pågång du och jag
Barabarapa

Vi bor i husen mitt emot varann
Våra fönster våra ögon ser på varann
Det är så som det är där vi bor ibland
i vårt kvarter

Vi bor i husen mitt emot varann
Våra fönster våra ögon ser på varann
Det är så som det är där vi bor ibland
i vårt kvarter


I vårt kvarter

Upp och ner....

.... ner och upp, grisen gal i granens topp.
Precis så känns de nu faktiskt. Lite väl mkt upp och ner. Men antar att det blir så ibland. Får väl skylla mig själv antar jag. Skit mycket att plugga och läsa i skolan nu. Fattar intre hur jag ska komma ikapp mig. Känns som allt bara kommer över mig och ingen läslust har jag heller. Kan inte koncentrera mig alls och tappar orken så fort jag öppnar boken. Men jag hoppas att jag har någon ork och lust imon, eller det måste jag ha.

Ne ska väl inte sitta här och klaga när jag har sån tur att jag kom in på skolan. Jag har inte så jättelångt kvar så det är bara att stå ut. Ibland känns de lite väl tungt bara.

<3

Vet inte hur jag ska kunna tacka dej men TACK!!! (F)

Som ett brev på posten!

Ja de kan man säga. Blev så himla glad igår. När jag kom hem från skolan så kollade jag i brevlådan och såg att det låg ett vykort där. Tog upp det för att kolla vem det var till och vem som hade skrivit de. Och det var till MIG. Undra när jag fick ett vykort senast. Så himla roligt. Tack så jättemycket Petter! Blev verkligen glad!

Bloggdesign...

Jag vill ha en ny bloggdesign :( Men jag e ju kass på sånt :S
H j ä l p   m e j ! ! 

Fars dag!

Grattis alla pappor!  Speciellt min pappa!
Ska åka till morfar sen och äta middag. Mysigt!
Sen måste jag verkligen plugga idag me. Har så mkt att läsa men verkligen ingen ork. Plus att nu MÅSTE :P jag bara kolla på Idol! haha! helt besatt ;)


Tänker på dej idag Emma! Förstår att detta inte e en rolig dag för dej. Finns här verkligen exakt när du vill och bhöver! Hoppas din dag blir bra gumman och tveka inte på att höra av dej om du känner att du vill de! ♥

Fredagsmys!

Min fredag var fullbokad kan man säga! Började med att jag inte alls sov så mkt natten till fredag, så jag var trött kan man säga. Men de va bara att gå upp och åka in till skolan för att gå på en föreläsning och sedan luncha med Maria! Vi åt en jättegod laxsallad och tog tåget hem sedan. Det var bara för mig att gå direkt till mammas jobb och börja jobba. Jobbade till 4 och efter de va de bara att gå hem och slänga sig i duschaen fär att sedan hinna med bussen hem till Emma.


Hemma hos Emma var de bara att börja göra sig i ordning. Full fart. När vi äntligen var klara satte vi oss i bilen för att åka å handla lite och sedan raka vägen hem till Mathias! Vi skulle vara där på kvällen och Simon kom oxå. Vi hade jättetrevligt, åt tacos, såg Idol & Singing bee (såklart) och sedan spelade vi buzz. Tack för en kanon kväll!


B I L D E R  F R Å N  H E L G E N ! !En vän..

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara påväg nedåt!

<3Ryggont =/

Känns så där halvbra i ryggen nu faktiskt... Undra varför? har kännt så här i några dagar nu... Men som tur e så e jag lovad en massage =D Tur att jag har dej ;) Jag och min rygg får titta förbi nån dag! :P hehe

Helgens bilder!


Trötter!

Usch va trött jag är idag! Va nog uppe för länge igår för att klara av en dag i skolan. Men Jag va verkligen inte trött.. Låg och kollade på korten från i helgen och baa mådde hur bra som helst! Hade så fruktansvärt kul! Inte konstigt man inte kan sova! ;)

Mattajm och sedan lite shopping!

Underbar helg!!

Ja så kan man sammanfatta de hela. I fredags va jag hemma hos Emma och såg på Idol och Singing bee. Skit mysigt verkligen. Efter de åkte vi och hämta Jenny och sedan va Emma så snäll och körde hem mej. Tack vännen. Guldvärt. En jättemysig fredag hemma hos Ekströms. Får inte glömma att söta Joel va där oxå. Så charmig.

Lördag vaknade jag rätt sent så de va bara att gå upp och fixa till sig. Tog bussen till Emma och sedan åkte vi till stan och fixade lite. Sedan va de pizza tajm och efter de hem till Emma och göra oss fina för kvällen. Vi åkte senare in till stan och kollade på Patrik 1.5. Väldigt rolig faktiskt. Fick oss några roliga skratt. Efter de gick vi till bryggeriet och satte oss. Mysigt. Sedan kom även Mattias och Simon. Jätte kul å träffa er.

Idag söndag vaknade jag ännu senare så dagen blev rätt kort. Åkte och hämtade mina kläder och sedan ar jag inte gjort så mkt mer. En lugn och härlig söndag.

En underbar helg som jag har Emma att tacka för! Tack vännen! Helt underbart att träffa dej igen. För bara nått år sen  trodde jag aldrig att jag skulle umgås med dej igen, men vilken tur att vi tog oss i kragen. Haft den bösta helgen på länge! Tack!!

RSS 2.0