LÄNGESEN SIST

Har inte alls var bra på att uppdatera mig denna veckan.. Har jobbat och haft rätt mkt att göra faktiskt. Har vart rätt mkt fotboll måste jag erkänna =D Men så underbart kul=) Hur ska jag klara mej när EM e över =P Men då kommer jag få massa tid till annat !!! Ikäll blir de som nästan alla kvällar!! Fotboll me Sara!! Så de blir godis å mamam bakar bullar så nån bulle slinker de nog ner oxå :D

Hur går de på jobbet då? Haha aa vad ska man säga! Jag är inte lättirriterad men detta gör mej galen rent ut sagt.. Helt matt bli jag... men inte så många dagar kvar nu!! =D fast de kanske inte e så kul att jobba själv hela dagen heller men de blir nog bättre! =P

Händer i helgen då? Parta kanske? men för vika pengar då :S

Såå liten ;)

DAG 1

Första dagen med heltid idag! Känns faktiskt väldigt bra! Trivs väldigt bra och allt funkar! Kunde inte få ett bättre jobb faktiskt och de e hur nära som helst! Underbart att slippa köra bil till jobbet! Slippa alla dyra bensinräkningar =D Men jag måste säga att jobba heltid tar på krafterna =P Helt slut nu! Men sov juh inte överdrivet mkt i natt heller.. Hade så ont i axlarna =S Men nu ska jag äta min tunnbrödsrulle och kolla på lyxfällan =)

Ta vara på livet asså!! Man vet aldrig vad som händer! Tänker på dej!!

MIDSOMMARAFTON

Vilken underbar midsommar det blev!! Dagen började med att göra sig iordning för allt vad dagen hade ett erbjuda =P Först åkte vi till mormor å morfar och åt midsommarmiddag!! Så smarrigt!! Å en jättegod jordgubbstårta!! Kommer bilder ;) När vi var färdigätna åkte vi hem för att sedan ta oss hem till modigs på party!! =) Å vilken kväll=) Helt underbart kul =) Gjorde massa roliga saker under kvällen, lekar, sing star å massa roligt! En hel lyckad kväll =) Men den känns så här dagen efter om man säger så ;) Vart en väääääldigt seg dag idag om man säger så =P Men de får man ta!! Här kommer lite bilder från igår! =)

Innan vi skulle åkaTårtan =)=)Jag Todde & JossanJag & BrossanSara & Jag <3

Finns massa mer bilder på nattstad! Orkar inte lägga upp mer nu ;)

KEMERAN INSTALLERAD =)

Har precis kommit hem från jobbet!! Stannade kvar en stund efter och åt frukost! Mycket roligare att äta på jobbet än att sitta hemma själv och äta.. =)
Nu sitter jag här i min säng och fixar med min nya kamera!! Den kom igår så den har laddat hela natten =) Installeratallt nu så de e bara att börja ta massa kort!! Hur kul som helst!! =) Sitter även och väntar på att Oscar ska logga in =P Så jag kan fråga om några mer bilder e klara =P Gud vad jag tjatar på han men jag e så nyfiken på hur de kommer bli ;) Borde nog sluta fråga snart men vi får väl se om jag kan låta bli =) Tycker de e så himla roligt bara!!!

Ikväll e de sagt att det blir bio =) Å jag hoppas verkligen me hela mitt hjärta att det blir så!! Hade vart så himla roligt!! Nu ska jag fortsätta pilla med min kamera! Ha de så bra idag!




VILKEN DAG!

Dagen började med att ringa och väcka en underbar person och sedan va de bara att gå upp till jobbet för att fixa frukost. Sedan hem snabbt för att göra sig iordning för en dag på Ullared med fam. Börjesson =) Jättemysig dag verkligen! Tack för lilla jag fick åka med!! (F) När jag kom hem fick jag en mky posetiv överraskning!!! Min kamera hade redan kommit!! Underbart för då har jag den på midsommar!! =) Upp till affären snabbt och hämta den!! Såklart!! Å sen va de in till Sara för att kolla på Sverige matchen.. Men de hade jag klarat mej utan om man säger så.. Fy fan.. Inga mer kommentarer!

Hoppas morgondagen blir lika underbar som den ser ut att bli nu !!!

Grattis Modigs på 21 årsdagen =)


KODE MATCH!

Kode IfDå va de match idag igen! Känns som de blir mkt fotboll just nu! Men det är bara roligt! Va och kollade på Kode matchen idag me Sara å familjen!! Mysigt! Träffa även Modigs där så de va allt trevligt. Inte gjort så mycket annat idag, jobbat mina två arbetstimmar, promenerat å vart me en kompis och hanldat. Förresten gömde juh skriva att Kode vann =D Underbart!! Såg lite krisigt ut i början när bland annat målvkatens utspark gick rakt i ryggen på en spelare och rakt in i mål.. lite otur men det såg väldigt roligt ut =P Men det löste sig juh ändå så de blev tre poäng till  i protokollet =)

Imon blir det självklart Sverige matchen! Ska kolla på den i stan med Sara å hennes kompisar!! Ska bli mysigt! Funderar på vinterjackan faktiskt..?.. Va så himla kallt frra gången.. =S Nu ska jag kolla viddare på frrankrike-Italien matchen och gott ner mig i sängen =)

NY KAMERA PÅ VÄG!!

Min nya kamera!!
Jag har juh helt glömt att skriva att jag har beställt en ny kamera!! Den verkar hur bra som helst och har hela 8,2 Mega pixlar!! Kommer bli mkt korttagande i sommar =) Som att de inte brukar de men nu blir de nog ännu mer =P Tycker de e så kul =) Å det bästa me denna kameran va att de va juh inte alls dyr =) "Bara" 1500!! Vilket e väldigt billigt för en så bra kamera!!



(Tack Nancy för hjälpen!!)

16 juni!

Idag har de hänt mkt =) Men bara roliga grejer!! Först på morgonen åkte jag med Sara in till Ikea för att köpa möbler till hennes rum!! Allt fanns och man blir juh bara såå lycklig!! Jag själv köpte en jättebra sak till datan! Som ett bord man har i knät så att benen inte blir så varma när man har den i knät =P Jättetjäckt ;)
Efter de åkte vi hem och jag gick in till mej för att fixa iordning mej lite! Skulle in till kungälv för att träffa Johan!! Vi åt  på salladsbaren och satt och tjötade =) Jättekul att träffa dej igen!!!
Sedan var de bara at åka hem till lillskiten på lite tårta!! Grattis!!!! Tiden bara springer iväg!!

Nu e de dax för lite fotboll och sedan sova! Ska upp å jobba mina två arbetstimmar imon =)
Natti

Helgen!

I fredags blev de inte som planerat.. Utan jag åkte ut till båten och hade de skönt! Tog de lugnt med min data, kollade på fotboll & åt räkor =) Å sen gick vi till mormor å morfar en stund!! Mysigt!!

I lördags
var det Sverige matchen... Å jag har inga kommentarer på de =( Ni fatta nog själva.. Men efter matchen ringde två kompisar så jag gick me dom på en fest!! Trevligt! Blev en tripp till MC donalds på natten me =) hehe MCflurry me ahlgrens bilar!! de du =) Smarrigt!!

Idag
har det vart en underbar dag!! Sara kom HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har vart me  henne hela dagen och det har vart underbart! Va tvungen att ringa hem till henne ikväll me för att nu kan man faktsikt säga "Hej det är Louise! E Sara HEMMA?? " hehe!! Å de va hon!! Helt underbart att du e hemma gumman=) Å imon blir det en dag på Ikea med dej!!

Nu sitter jag här och hoppas att min morgondag kommer bli som den e planerad.. Har verkligen saknat dej =S

=D

Hej otroligt =) Idag kommer du hem! Jag har väntat sedan förra sommaren! Helt sjuk lång tid har du varit borta nu =/ Men IDAG kommer  du =) Håller på att göra mej i ordning nu för att åka till flygplatsen för att häma dej!!! Så underbart!! Vilken känsla! Trodde aldrig denn dagen skulle komma.. Men nu måste jag äta så jag e klar när vi ska åka =D Im happpy!!!

Älskar dej Sara!! Du e helt undrbar!! Bästa vän man kan önkska sej!!

Bilder från photosessions!!

Jag
jag

Jag


Torsdag =)

=) Vilken dag!!
Dagen började med att jag jobbade min första dag på sommarjobbet =) Gick väldigt bra faktskt!! Inga problem alls! Hoppas bara de går lika bra imon=) Sedan bar de av in till stan för att ta massa bilder!! Det gick me bra! På väg hem sedan åkte jag förbi bakaplan och köpte sverige myskläderna =D Såå glad! ska bara prova dom en extra gång imon så de verkligen passar bra! Lite osäker =S Men hoppas de blir bra =) Mkt pengar om de inte känns bra lixom...

Heja Sverige ;)


Sedan va de  bara snabbt hem å slänga i sej mat för att sedan åka å kolla på kode match me halva modigsfamiljen =) Så kul =) Å självklart vann Kode me 1-0... =)

Nu ska jag sova så jag orkar me min två timmars arbetesdag imon ;)


Pirrigt!!

Imon gäller de =) Lite nervös faktiskt!! Hur ska de gå lixom.. Aldrig varit me om nått sånt innan! Får hoppas att några kort blir bra i alla fall =) Tror jag har packat ner allt som jag skulle ha me mej! *Hoppas* Men jag får la sova nu så jag inte ser helt jättetrött ut på bilderna!


Nervös!!




Godnatt alla underbara!! (F)

Imon börjar allvaret!

Sista lediga dagen idag =S Ska bli skönt att börja jobba me men gud va segt att gå upp så tidigt =S Men det är bara att vänja sig.. och gå å lägga sig i tid, vilket jag inte e bra på. Men jag jobbar bara mellan 7-9 imon! Skänt de men sedan ska jag in till stan direkt och träffa Oscar och ta massa bilder å sånt! Spännande! Sedan på kvällen blir det självklart Kode matchen!

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Så himla synd att jag inte hade bilen.. Då hade man kunnat åka å träffa nån.. men de e många som jobbar så jag får väl åka en sväng i kväll eller nått.. Ska ut å gå me Emma me! Så jag hoppas jag har bilen så jag kan åka till henne en sväng!!

Saknar dej!!!!


=D

Va nere i stan idag å kollade på machen!!! Underbart Sverige!! 2-0 mot grekland! Och även om jag inte gillar Zlatan så måste jag säga verkligen snyggt mål =) Synd bara att det inte va Henke som gjorde de ;)
Jag och Emma åkte ner me våra sverige tröjor! Synd bara att de va så kallt så man fick ha massa tröjor över =S Får hoppas på bättre väder på lördag!! Ska kanske köpa myskläderna imon me.. Fanns inte i den affären vi åkte till idag
=( Hopps dom finns kvar imon bara!! Om jag orkar åka in igen =P

Tack för en mysig kväll brudar!!

Vill så gärna ha!!

Asså jag vill så gärna ha dessa kläderna!! Fatta hur grymt de hade vart att ha dom på matcherna å sen att ha å mysa i på kvällarna =) 

Ska jag slå till?


Heja Sverige ;)

=)

Grattis mormor på din stora dag!!

!!!

Min alldeles egna EM tröja =D



Söööööndag...

Seg dag idag.. Känns som jag bara gått å väntat...Undra på vad.. Men har haft en underbar promenad me Emma idag! Gick as länge!! Duktiga vi e tjejen!! =) Sedan blev de nte så mkt mer denna dagen.. Hade tänkt att åka å kolla på en fotbollsmatch men så blev de inte.. Får bli en annan gång! =)

Men nått måste göras åt söndagar..!!!!  Varför e dom ALLTIDtråkiga??

Kalas!!

I helgen har de vart mucket kalas! Toddes student först i torsdags me utgång på kvällen! Riktigt skoj! synd bara att vi inte träffa dom andra men vad gör de när man får åka Hummer hem =D As cool bil asså! Å helt gul!! Sedan var det en lugn och stillsam nationaldag! =P Behövdes verkligen!
Igår hade vi ett stor 70 års kalas för mormor!! Jättetrevlig med närmare 75 gäster !!  Jag hjälpte till att servera och fixa så alla andra hade det bra! =P Jätteskoj fakiskt! Blir nog att stara en egen cateringfirma! Hade vart as kul =) Men de får bli ett senare problem i så fall =) Var ett väldigt lyckat kalas och alla var nöjda och glada!

Lite bilder från kalaset =)

På kalaset!Jag & MorfarPå kalaset!

Nu e de EM dax =)


Student!!

Då är Todde me klar me skolan!! Underbart! Grattis brossan! Hur kul som helst!! En jättevarm dag som var helt lyckad! Vi åkte in och kollae när han gick ut å sen åkte vi hem me massa folk och åt å så! Sedan på kvällen gick jag me han å hans kompisar ut!! Jättekul! Det fick bli en lång sovmorgon idag om man säger  så ;) Ikväll vet jag inte vad som händer.. Funderar på att ta en promenad bara.. Hade velat träffa folk men jag e så sjukt trött.. Får se vad som händer senare!

Här kommer lite student bilder!!
Jag å brossan =)

Massa folk!Familjen SchybergStiliga pojkar! =)Jag å ToddeLimon å grabbarna! =)Så söt skylt!Såå fin =)Jag på toddes student!väntar & Väntar!Så solt över dej!=)Utanför skolanSötnosar!Hahaha =)

Glad =D

Ja denna dagen slutade verkligen jättebra!!
Ska antagligen bli modell =P
haha jag lixom :)
Vi får la se hur de går!?!
Tack för att du tänker på mej!!

♥ 

<3

Det sveper vågor in mot land
När vi går ensamma på stranden du och jag
Å vindar leker i ditt hår
Jag tänker du har allt det där jag vill ha

Jag säger att jag älskar dig jag lovar det är så
Om du ger mig en minut
Så ska jag få dig att förstå

Du bara du
Finns i mina tankar
Handen på hjärtat, Å det är för dig det bankar
Du bara du
Stjärnan i mitt liv är du du bara du

Här går en man en smula galen
En man så full av kärlek till dig
Det finns en bild här i mitt inre
Så du finns alltid nära mig

Jag säger att jag älskar dig jag lovar det är så
Om du ger mig en minut
Så ska jag få dig att förstå

Du bara du
Finns i mina tankar
Handen på hjärtat, Å det är för dig det bankar
Du bara du
Stjärnan i mitt liv är du du bara du

Du ger mig värme...
Du ger mig styrka och mod
Du finns i allt, du är under min hud
Du pulserar i mitt blod

Du bara du
Finns i mina tankar
Handen på hjärtat, Å det är för dig det bankar
Du bara du
Stjärnan i mitt liv är

Du bara du
Finns i mina tankar
Handen på hjärtat, Å det är för dig det bankar
Du bara du
Stjärnan i mitt liv är du du bara du

Du du bara du ♥

Mitt...

  • SOMMARLOV har börjat!!!! Helt underbar känsla! Nu kan jag släppa pluggandet ett tag och förhoppningsvis få lite mer tid till annat!! :) Va i skolan idag och hade examination! Det gick jättebra tycker jag verkligen! Helnöjd!! Bra jobbat tjejer!! Så nu ligger jag i sängen och njuter av att vara ledig! Hoppas jag börjar bli lite piggare nu oxå!! =) Blir förmodligen promenad idag oxå! Underbart att vara ute i detta vädret!
  • Kom hem nu gumman!! Fan saknar dej massor!! Kommer få en helt underbar sommar tillsammans med dej! Du är helt fantasiskt underbar! Du gör allt så bra!

                              ♥                         


2 Juni!

Underbart go dag idag!! Va i skolan först på morgonen och fixade för examinationen imon!! Kommer nog gå bra! Efter skolan åkte jag hem, hämade min bikini och kte me en kompis ut till stranden =D Undrbart väder å massa sol! Efter de åkte jag med mamma å pappa å kollad lite kläder och handlade blommor! Och sen hem och plugga lite! Tog även en sen prmenad idag! Helt underbart juh! Svalt och gott ute! Älskar verkligen detta vädret!!
Dax att sova, examination imon å sen SOMMARLOV!

12 dagar kvar gumman!!

Sol Sol Sol!

Solen e helt underbar! Vaknade i morrse och tog på mej bikinin för att gå ut å sola =) Helt underbart väder nu! Man kan juh inget annat än att må bra sånna här dagar!! Pluggart lite idag me och ska plugga lite till... Ska träffa gruppen imon och gå igenom ett arbete! Helt okej faktiskt! Å sen blir de nog hem och sola eller kanske först in till stan för att kolla på en kjol! Är heöt sugen på att köpa en kort jeans kjol. Hade velat ha en vit eller en ljusgul =) vi får se vad det blir av de!
Ska antagligen ta en promenix me Emma senare idag me! trevligt att få tjöta av sej lite! Va där en sväng igår men de blev inte så länge.. Sedan kommer mormor å morfar ikväll me så de blir lite fika och mys!!

Jag måste ha din hjälp faktiskt! Jag kan inte bestämma om jag ska behålla mina vita skor eller inte.. Va tycker du? Kommentera gärna!!


Är helnöjd med min helg! Kunde inte blivit bättre! Tack alla som gjorde min helg så bra!! ♥


Lördag!

Ojj vilken bakis morgon =P Men gud va skoj de va igår! haha! Så de får de vara värt! Tog de lugnt hela dagen och träffade vara människor som jag verkligen tycker om =D Åkte me en kompis hem på dagen och sedan vidare till några andra! Sen åkte jag hem och satte mej på altanen me datan, godis och cola =) Kan man ha de bättre! Va helt själv hemma me så de va änna gött! Satt ute till halv elva =P Fick hämta mitt täcke efter ett tag =P Blev lite kalt när solen försvann! En mysig dag som slutade underbart!


Girls night!

Jobbade hela dagen på sommarjobbet..Skrev massa komihåglappar och lärde mej massa saker =) Så det ska nog lösa sig  sommar! Sedan va de bara hem och sola lite och sedan göra sig i ordning!! Skulle ner till Liseberg och kolla på BWO och sedan ut me tjejerna! Hade verkligen en jätterolig kväll med massa skratt och dricka =) En underbar kväll med er!! Träffade några som jag inte hade sett på jättelänge! både ute och på bussen hem! Hur kul som helst! Ibland e de bra att åka buss =P (bilder kommer) Synd bara att de inte va nån som kunde köra oss till kungälv tidigare på kvällen. Hade nog vart as skoj de me! Men det får bli nästa gång! Hade missat massa istan om vi åkt tidigare! Så de blev bra ändå!

image69


RSS 2.0