29 maj

Hemma idag! Bara tagit e lugnt och solat lite.. Blev inte så mkt som jag hade tänkt. Får ta igen de på Lördag! Va å handlade idag igen! Å idag hittade jag äntligen ett par vita skor! Men jag har juh inte så bra fantasi måste jag säga =P Blev lika samma som mina svarta! Men dom älskar jag juh så då vet jag juh att jag kommer älska dom vita me! Får se om jag kommer använda dm redan imon när det är BWO!! Har längtat hela veckan även fast jag inte kan bestämma om jag tycker dom är bra eller inte =P Men det är alltid kul att hitta på nått! Fick köpa lite vin å så idag me så vi kan förfesta ite! Blir juh utgång på kvällen!

image68

Ska jobba imon me! Ska jobba på sommarjobbet så jag lär mig innan jag ska jobba där själv! Undra hur de kommer att gå? Ska juh göra all mat själv! Men det löser jag ! =P
Nu ska jag ta min efterlängtade hönekaka och gotta ner mej framför tvn! Ha de så bra!

Oxe

Du är en smula trött
och om du vill lägga
grunden för en fin
sommar är det klokt
att ta de lite lugnt nu.
Extra vila, frisk lyft
och en avstressand
tillvaro ökar ditt
välmående.Det gör
också att du kommer
att få tillbaka din
energi fortare. Undvik
männsikor som jäktar
mycket.



Mitt horoskop i VR. Å det är helt otroligt vad det stämmde bra denna gången!!
=)

Oj oj Oj =P

Herregud vad jag stavar som en kratta idag då =P Men ta de me en nypa salt! =)

28 maj

Tidig morgon idag. Va hos Linnea redan kl 8 och  vi satte oss för att göra de sista med arbetet! de skulle juh vara klart idag och det blev de =D Sån underbar känsla!! Nu e de äntligen arbetet klart!! Stannade kvar i stan efter och mötte upp mamma för att gå en shoppingrunda =D Hittade äntligen leggingsen som kommer passa perfekt! =D Sedan blev de inte så mkt mer köpt idag.. Hehe mamma va inne och provade kläder å så sto jag utanför och så kom Amy Diamond ut ur provrummet brevid! Blev lite förvänad =D

Nu stter jag här me blåsor under fötterna, blev mt gående idag, och frirar att grupparbetet  klart! Hehe firar med cider, godis och varma mackor! =P Jag är helt jättetrött me! blir nog att sova tidigt idag=P Men känner du mej så kommer du inte tro på de, utan du förstår nog hur det kommer att bli ;) Nu ska jag kolla på frusna män söker kärlek och fortsätta fira =D

Upp & hoppa ligg inte & dra dej!

Herrgud vilken morgon.. =P Det började med att jag hade stängt av alarmet i sömnen, stängt av de helt så att den ine ringde igen.. Och det händer aldrig, vaknar alltid av klockan. Sedan kom mamma in och skulle väcka mej så jag ställde om klockan igen eftersom jag kunde ligga en liten stund till. Men tror du inte jag gjorde samma sak igen =O & så vaknade jag en halvtimma innan jag skulle gå. Smart Louise =P Så det var snabbt in i duschen och på me kläderna och sedan gå till bussen. Vilken morgon! Men som tur va så blev dagen myket bättre! Satt med arbetet och det kändes bra! Hade med mej datan idag me så jag fick mycket gjort! Blev även lite MSN! =D

Så imon får jag skärpa mej! Ska upp en timme tidigare me =S
"Upp och hoppa ligg inte och dra dej"

Fortfarande trött..

Kan inte förstå varför jag är så trött hela tiden.. Höll på att somna på bussen hem ida och de hönder aldrig. Men "gubben" körde som en galning, tog till oh med på mej bältet och det är oxå ovanligt ;) Men som tur va så höll jag mej vaken hela vägen hem. Sedan va de bara hem och äta sedan va de iväg till bäckebol! Va i behov av en dataväska. Inget kul att köpa med tanke på vad dom kostar men nu är det gjort ch jag är väldigt nöjd! En "bra ha sak"!

image67

Kollar matchen nu! Och det ser juh bra ut! Håller på at plugga me.. Men det ser juh mindre bra ut. Får fortsätta imon hos Linnea. Hoppas alla mår bätter imon bara. Bara att kämpa på dom sista dagarna nu!


BWO på fredag me!! Ska bli riktigt skoj!!  Ska du dit? =P


Helgen!

Bilder från i helgen!

image64

Båten =D

image65

Solar ute i båten! Underbart!

image66

Haha Angelica, Alva och "Bäääis" sover över ! Men tro inte att lilla Alva fick ha sin "bäääis" i sin säng! Han skulle jag och Angelica ha! =) Haha!!

25 maj

Melodifestivalen igår. Kollade me massa kompisar så det var allt roligt! Men fy fan vilen skandal. Så dålig tycker jag verkligen inte att hon var. Men det var tur att Björn kom in och sa Sveriges röster så det blev något roligt. Underbar är han verkligen!

Men min lördag var verkligen helt underbar! Solad i båten hela dan! Vi åkte till en ö och det var helt vindstilla, bara att lägga sej på berget och plugga in musiken! Såå skönt! Behövde verkligen ta de lite lugnt!! Tiden gick så fort så efter en stund va de dax att åka in till hamnen igen så jag skulle hinna hem å fixa å så där.

Morsdag idag! Så det blev middag hemma hos mormor å morfar! Så gott, helt proppmätt nu!




Båten!!

Ligger i båten nu och fryser =P Men det är så underbart mysigt! Åkte ut i natt för att jag ska vakna här imon å kunna sola =) Det är så underbart på havet! Alla säger.. Åå fan hur kan du tycka de e roligt att vara i en båt? Men då har man nog inte så mkt erfarenhet av de.. Det är juh helt underbart!! Nått alla borde få uppleva =D Va iväg i mormor å morfars båt för en stund sen!! Många roliga skratt!! =) Hoppas jag alltid ska få ha bålivet nära till hands i mitt liv!

Nu ska jag nog ta å sova.. Alla roliga gick från msn =S Kan juh iten sitta här själv =P
God natt!!


YES!!

Fortfarande inget mail av seminarieläraren =D Det måste juh bara betyda en sak!!! JAG HAR KLARAT TENTAN!!! Jippi!!! =D

22 maj

Trött Trött Trött... Fattar inte varför jag e så trött.. Nu när de e vår ska man juh vara pigg och glad.. Men icke.. helt slut. Det är la för det är så mkt i skolan och arbetet.Å tentan kan jag inte släppa riktigt.. Karin sa att om man inte har fått nått mail denna veckan så har man klarat de.. Å jag har inte fått nått men de e juh fredag kvar.. Men hon e på hajk nu så hon kan juh lixom inte skicka då. Men jag vet inte. Imon kan jag vara glad för den om jag nu klara den. Vill inte ta ut nått i förskott! Men de ser juh bra ut i alla fall=P

Har vart hos Linnea idag igen och suttit me arbetet.. Segt men vi kommer verklien någonstanns!! =D Känns bra! Det kommer lösa sig även om de känns tufft! Synd bara att jag e så trött..  Men jag behöver nog sommarlov!

Ikväll blir de att ta de lugnt och plugga lite.. Tar aldrig slut..Å sen får man uh inte missasanningens ögonblick och meldifesivalen och se om Charlotte går  vidare!! Spännande!!


21 maj

Plugga Plugga Plugga... Det är de jag gör hela dagarna nu för tiden.. Ska verkligen inte klaga eftersom jag har valt det själv.. Men tycker verkligen tiden e knapp.. Men det är bara att kämpa in i de sista. Snart e de juh sommarlov =D
Gick upp till kusinen idag när hon hade rast! Gick en stund med henne å tjöt masa och sedan åkte jag in till kungälv för att bättra på solbrännan lite! Har juh en tävling att tänka på!! Eller hur Adam =P Å det är verligen inte fusk med tanke på ditt jobb i sommar! ;)

Nu blir de att plugga lite till och sedan kolla på BONDE SÖKER FRU!! haha jag e knäpp jag vet!! Men de e så roligtde programmet =P

Ha de så bra!

Tack!

Nancy har gjort blogg.se´s snyggaste blogg till mej!!!! Så glad! Tack!

Så här glad e jag nancy =P

image63 


20 Maj

Seg dag idag.. Ingen ork till att plugga även om jag verkligen måste. Grupparbetet ska juh vara klart om en veckan.. Hur ska de gå..? Men det löser sig alltid, som tur är! ar fått hjälp me datan idag me! Toddes kompis hjälpte mej! Så nu har jag virusprogram så inte hela datan blir förstörd! Skönt att få de fixat! =)

Jag kollade på reklamen igår imellan nått av alla mina program och såg at de va BONDE SÖKER FRUonsdag!! Det får jag bara inte missa! De e juh så bra! Blev så glad när jag såg att de skulle börja. Men de börjar inte på riktigt förrän hösten men de  e så man ska veta vilka bönder är så man kan skicka in ett brev! Haha kanske ska göra de =P Fast en bonde hade jag nog inte velat ha ;)

Vet inte vad ja ska göra idag.. Känner så för att åka in å sola meningen som kan åka med mej =S Fast mankan juh faktiskt åka in själv med tanke på att man ändå bara går in i var sitt rum men ändå! Hade kunnat passa på att ta en fontin me.. Men men.. vi får se hur de blir.. Behöver juh plugga me..


♥  ♥  ♥ 


Så trött...

Idag är jag verkligen helt slut! Det kom typ vid tre.. jag satt och jobbade me grupparbetet och så kom de bara över mej.. Men så blir de väl när man inte sovit så mkt i helgen.. självförvållat ;) I fredgas kom angelica och sov hos mej! Låg uppe och tjöta till tre ungeför sen skulle hon upp och jobba vid sju så de blev inte mkt sömn. Sedan på lördags dag åkte jag å pappa och lämnade in min mobil på lagning å ni kan inte gissa vad jag fick för lånetelefon :O  Den hade inte ens en färgskärm ... aa ni fattar helt värdelös =S Men de skulle ta två veckor så jag hoppas det går fort =) Sen på lördags kväll åkte jag till angelica och sov över hos henne! Blev lite vin å kompisar och twister =P Kommer bilder =) Alltid mysigt! Så det blev inte mkt sömn den natten heller =P Så det förklarar nog  en hel del varför jag är så trött idag. Sedan passade jag Alva en stund igår eftermidda me så det har verkligen varit fullt upp! Men en jätte mysigt helg =)

Så nu drar grupparbetet igång med en väldans fart och jag har ingen ork känner jag =S Men får hoppas att den kommer så det blir klart någon gång! När det är klart e de juh sommarlov =D Underbart och välbehövligt!

Ne nu får jag krypa ner i sängen och ta hand om mej, eftersom ingen annan gör de.. Ibland e de bara för tomt men det kommer stunder det är bra med... =S


image62

image63

image64

image65

image66

Shopping =D

Idag var jag och kusinen inne i stenungsund en sväng! Skulle kolla om vi hittade ett vin, det enda jag gillar! Och de gjorde vi!!! Underbart!! Hoppas vi kan ta några glas imon gumman!!  När vi ändå va i Stenungsund så e de klart vi kollade i affärerna oxå!! Å självklart hittade jag massor!! Köpte ett par jeans, två linnen och en kortärmad bolero typ =D Såå kul!! Har massa nya kläder nu så de e as roligt!! =)
Sedan nu ikväll blev det att gå upp och kolla på Kode matchen!! Å de blev vinst och de va tur de för de va svinkallt!

Nu sitter jag här och väntar på att kusinen ska komma till mej!!
Ha en bra kväll!


Tack (F)

Tack så mkt för alla grattis och alla presenter!  =) Jätte nöjd verkligen! Å extra kul me dom som man inte trodde skulle komma ihåg än! Tack!
Jag hade en underbart bra dag med MASSA tårta =P

21!

Idag e ingen vanligt dag för det är min födelsedag! Hurra Hurra Hurra!! =P
image61

Sista dagen som 20

Imon e ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!! =D

Kalas!!

Igår hade jag släkten här på kalas, fyller 21 imon.. Ja, det låter gamalt jag vet =S Men herregud så e de =) Alltid mysigt när släkten kommer!! Inte så ofta man träffar dem. Allt vad jättebra, maten var kanon å tårtan var underbar! Herregud vad jag åt =P Smarrigt!

Idag ska jag åka med kusinen till stenungsund!! Älskar attvi har börjat umgås så mkt!! Så det blir massa tjöt och shopping =D Sedan måste jag verkligen plugga idag =S Ska lämna in en uppgift imon.. Har inte ens börjat så det finns att göra..

Nu ska jag äta och ut i solen en sväng innan kusinen slutar jobba!


Glada klubben!! =)

Fint!!!

Det var en spillra av mitt forna jag
såg inget ljus inte en strimma svag
en vingklädd fågel som inte ens drömde mer
en sång av sorger trycktes allt längre ner
men när jag mötte dig älskling,
så ändrades allting brutalt





Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann




Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt


Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du

i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
å allt är så enkelt och så självklart, så skrämmande och underbart mitt mirakel är du
Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann

Mobilen!! =)

Idag har jag varit riktigt trött.. men de blir väl så när datan är så rolig på kvällarna! =P Har vart i skolan idag me.. rätt segt faktsikt..men de blev juh bra ändå! När jag kom hem så fick jag ett sms om att mina kläder från HM hade kommit!! Underbart och jackan passade =D Ska prova de andra imon!

Sedan fick jag äntligen min mobil!!! Fast en svart =S ... Men de får gå!! Fick brossans!! Så äntligen har jag en mobil som man kan ha massa musik på =D Blir bra när jag ska gå till bussen nästa gång =P

Ha de så bra!

Lagom dag!

Idag var det skolan som gällde.. Skulle träffa gruppen och gå igenom redovisningen som är imon.. Usch hatar redovisningar.. Men de ska nog gå bra! Började nio idag så det var att gå upp tidigt men som tur tog det bara 40 minuter i skolan så det var bara att åka hem och lägga sig i solen!! Älskar de verkligen! Sedan kom det ett väldigt bra sms, Emma var ut och gå sugen! =D Så jag har gått en sväng med henne! Alltid lika roligt! Nu i kväll skulle jag verkligen behöva plugga.. =S Men vi får se vad som händer!! E lite för godis sugen så de blir säkert en sväng till affären!! =P

Ha de så bra i solen =D
(5 dagar kvar)

En bra dag =)

Idag har det varit en bra dag med massa sol och underbart väder! Livet känns bara för underbart! Dagen började med skola och sedan bar det hem för att ringa älsklingskusinen! =) Sedan bestämde jag mig för att njuta av livet och lämna skolböckerna ifred och åka me Emma på Kode matchen! Det var riktigt roligt! Vann med 6-1 =D Riktigt kul att få träffa dej gumman och tjöta lite =D Å våra grillkvällar kommer bli grymma!!

Jag kan verkligen inte hjälpa de men när jag hör att någon får körkort så blir jag glad i hela kroppen!! Känner den lyckan jag kände när jag klarade mitt!! Underbart! Grattis!!!

Å min mobil bara krånglar =S Ska aldrig mer köpa en me jojstick... (hur de nu stavas) Men jag får någ vänta med min rosa mobil ett tag till... Även att jag vill ha den NU!!!

Godnatt!!
6 dagar kvar! Usch 21 låter så gammalt =S

En helt vanlig tisdag!

=D Nancy är verkligen en ängel när det gäller bloggen!! Hon kommer me så nya bra ideer hela tiden!! Du är verkligen jätteduktig gumman och tack för allt hjälp! Igen! =P

Idag är det skolan som gäller.. Ska snart åka till Linnea och jobba lite me gruppen!
Ikväll är det kode match borta, får se om jag hinner åka å kolla på den. Jag hoppas verkligen men de e så mkt i skolan =S Men lite fri tid måste man juh få ha =P

Dax att göra sig iordning!
Ha de så bra idag!

(6 dagar kvar!!! =D)

Sol = Lycka

Underbart med massa sol!! Man blir så himla glad!! Annars har det varit en rätt rörig dag med lite av varje.. Det började med att jag och Linnea hade missuppfattat varandra om att vi skulle ses idag i gruppen.. Så det missade jag totalt.. Väldigt synd faktiskt! Men vi ska träffas imon igen så det går nog bra! Sedan var det bara att göra sig iordning för att åka in till kungälv och fixa massa saker.. Skulle visa mamma vad jag önskade mej bland annat men de fanns verkligen ingenting =( Så de får bli en födelsedag utan packet! =P Heheh nej då hon löser de =)
Nu ska jag snart ut och gå! Såå härligt i de finna vädret! =)

Sedan har jag en hel del att plugga oxå.. Grupparbetet har startat och så har jag lite saker att skicka in så det finns alltid att göra om man säger så! Känner mej aldrig ledig lixom så man kan hitta på saker.. Men de kommer =)

Dax att byta om till träningsbyxor och bege sig ut i de soliga vädret!!
LS

Sol Sol Sol!!

Helgen har varit riktigt lyckad faktiskt!
Fredagen var hur lugn och skön som helst! Var ute i båten och tog de bara lugnt!! Underbart! Kände mej väldigt glad och satt med datan hela kvällen! Ibland kan de vara väldigt roligt! ;)

Lördagen började me att sola lite i de fina vädret! Såå skönt!! Behövdes verkligen! Sedan var det grillkväll som gällde!!! Hade väldigt roligt även om man blev besviken på en del..=S Men det är inget att lägga energi på utan vi hade roligt endå!!! Spelade lite kubb och guitarhero =D

Idag, söndag, har det varit en slapp dag som ni kanske kan förstå.. har varit ute mycket och solat och powerwalkat!! Livet e bara underbart! =D

Så man kan bara sammanfatta detta att det har varit en bra helg med massa SOL =)
LS


TACK NANCY FÖR DEN UNDERBART FINA BLOGGSIDAN =D

=D

Igår va de mys hemma hos tomas!! Hade väldigt roligt!! Charmtrollet va me och allt va perfekt!! Roligt!!
Idag har de vart en softar dag.. har planerat för grillningen imon å så!! Kommer bli hur kul som helst!! =) Hoppas allt blir som planerat bara!! =D

Känner mej så himla glad idag!! Hela helgen kommer sluta hur bra som helst!! =D

Valborg!

Idag fyller pappsen år!! Grattis!! Samma dag som kungen och allt! Så idag har det varit kalas å så =) Tänkte åkt till gamle port på kvällen och träffa kompisarna men ja fick inte med mej någon in så jag stanna hemma!

Vart och klippt mej idag me! TACK för alla kommentarerna!! Men det blev ingen lugg =P Som nästan alla tyckte!! Sån e jag helt enkelt.. Jag är så rädd att ångra sig, så jag vill vara säker innan jag gör de.. Har väntat så länge på lång lugg så den får la va de ett tag till i alla fall..=)

Har fått två av klänningarna jag beställde på HM idag me! Så nu har jag tre nya! Alltid kul med nya kläder! Så nu känner jag mej lite som en ny människa!! Hihi =)

Ha de så bra!
LS

Lite nya bilder me=)
                        

RSS 2.0