Min Lördag!

Haha vilken lördag!! Min plan va verkligen att ha en mega lugn kväll hemma, men så blev de inte =D Åkte me Brossan å Jossan till Torp på förmiddagen!! alltid kul att kolla lite =) Hittainget som jag verkligen ville ha, eller aa en klänning för 900 men de va lite överdrivet faktiskt. Så de blev inget! Men de kommer nog nått snart som jag verkligen vill ha =) Har ju köpt nya stövlar!!!! Å jag måset bara säga de=) JAG ÄLSKAR DOM =) helt underbara!!! På kvällen sen övertalade Sara mig att gå me henne och hennes kompisar ut =D Å jag ångrar inte en enda sekund!! Å en mega bra avslutning att jag fick sova hos dig!! Hoppas de gick bra att få hem M utan mej gumman =) Asså fan vilken kväll!! Såå himla rolig!! 


[ Jag vet att jag inte ser jätte happy ut på den sista bilden =P ]

Min fredag...

... såg ut så här!! Hmm.. hur va de nu =P Jo de va ju match i kode i fredags!! Åå jag älskar verkligen fotboll =) Jag å Sara hade mega tur oxå=) Vi fick åka dit me David!! Skönt slapp vi gå den låååånga vägen =P haha! Efter matchen blev de självklart korv och Bert hemma hos Sara!! å lite glass me =) Kunde inte haft en bättre fotbollsfredag! =)


Jag vet...

... att jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdater mig! Men har inte vart hemma alls mkt denna veckan!! Har spenderat mkt tid med en helt underbar människa!! Då finns de inte så mkt tid till att blogga ;) Har i alla fall vart på bio och sett den ny Arn!! Väldigt bra om ni frågar mej! =D Men jag hinner inte skriva mer nu för snart e de Kode match som gäller och  sedan blir de att grilla med bästaste Sara!! Hehe vi e hemma hos dej gumman om du fattar vad jag menar ;)

Kolla denna =D

Vilken underbar annons =D

Dagens...

Oxen 21/4-21/5

En rolig måndag som också bjuder på en lönsam affär eller ett smart ekonomiskt beslut. Du är nöjd.


[Kolla ditt horoskop
här]


25 augusti

 Idag är det ingen vanlig dag utan det e Louise namnsdag! Hurra Huraa Hurra =) Det finns alltid nått att fira =)


Sommaren....

... samlad i bilder !!!


Fiska krabber me Axel!


En helt underbar sommar med massa underbara minnen ♥

[Finns massa mer bilder men orkar inte lägga upp mer]

Vilken fredag!!

Har vart me bästaste Sara idag, HELA dagen!! <3 Vi har haft en kanon dag! Va i stenungsund å fixade lite saker =P Å sedan va de hem å äta grillat å sedan iväg och handla godis!! =) Blev en kväll på fotbollsplan!!! Vi åkte å kollade på när Kode spelade borta mot Bergsjö!! Å de blev en underbar seger med 1-0!! Tre friska pinnar och de ser fruktansvärt bra ut!! Hemma match nästa fredag! Den e väldigt avgörande och självklart får man inte missa den! Hoppas inget kommer imellan...

Nu blir de en slapp tvkväll =) Ska upp vid 4 inatt å kolla på pingisen! Spännande! Å sedan ska jag göra Sara till hennes jobb. Efter de blir att göra sej i ordning för att åka till Ikea me brossan =D

Fredagens horoskop!

Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en spännande fredag med utrymme för både nöjen och romantik. Kvällen blir härlig.


Så sjuk gulligt!!



Torsdagens horoskop

Oxen 21/4-21/5

Torsdagen blir härlig, starten blir visserligen seg men kvällen gnistrar det om. Du har tur i kärlek nu.

Håller tummarna för att de stämmer idag..=)


Så förbannad...

Hur kan man lägga en fotbollsmatch med sverige på kanal 8 =O?????? Dom får la tänka lite... alla har väl inte den konstiga kanalen... =S Hade sett fram emot den hela dagen så kommer man hem och ska mysa till de så har man inte den förbaskade kanalen :@ Helt otroligt....

Var helt livrädd =P

Haha precis så rädd kände jag mig idag när jag och Sara gick in tandläkaren! Men när Sara fick veta att de bara var undersökning blev hon lite trött på mig ;) Men jag va faktiskt livrädd... Finns inget värre än att gå å sätta sig i den j*vla stolen.. USch vilken hemsk känsla. Men idag "vågade" jag säga till henne att jag tycker att det är obehagligt så idag gick de mkt bätter! Å inga hål så de kunde ju inte gått bättre =D Tur att jag gick dit i alla fall, efter mkt tjat från mamma å pappa =P Hade avbokat de för många gånger nu tyckte dom ;) Så de va bara att gå dit å se glad ut !! Tur att du följde med mej gumman! Gjorde de hela mkt bättre! Tack för en underbart mysig dag! Efter tandläkaren blev de mkt mysigare! hehe tycker jag i alla fall ;)

Nyfiken!

Jag är så nfiken vilka som läser min blogg =D kan du inte skriva ditt namn och din blogg så kan jag kolla din me =)

Äntligen...

... Har jag  träffat sara igen! Va en vecka sen sist, kanske inte så länge men när man bor brevid varandra e de länge ;) Har verkligen saknat henne i alla fall! Särskillt i helgen! Men tur att du e hemma nu i alla fall! Vi gick en lång och behövlig promenix idag i alla fall =D Alltid skönt att få vädra tankar å sånt lite! 
 
Se inte pengarna som ett problem gumman;) haha men stureplan kan ju diskuteras:P  Haha

 Älskar dej gumman!!
 Tack för att du finns!!
                 ♥

Stackarn...

Usch va synd jag tycker om Susanna Kallur.. Efter allt kämpande fick det ett fruktansvärt slut... [Kolla artikeln här]
Men sedan tycker jag att intervjun hos råkade ut för efteråt gick alldeles för långt.. Att man inte kan ha lite er medkänsla.. Själv tycker jag att han som intervjuade skulle slutat "tjata" långt innan han gjorde de. Blev nästan irriterad där ett tag när man såg hur dåligt hon måddeutav de. Usch å fy... [Kolla artikeln här]

Tisdadens horoskop!

Oxen 21/4-21/5

En trevlig tisdag som bjuder på väldigt lyckat vardagsliv och kanske lite mera udda nöjen dessutom.


Måndag

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir riktigt spännande. Mest handlar det förmodligen om kärlek men även annat kan hända.


Söndag

Idag har de inte blivit mkt bloggande för mej... ändå har jag nästan inte gjort nått... skulle haft en mysig söndag men så bev de inte ... va bara hemma... gick ut å gick en långpromenix med mamma å sen hem å kolla OS såklart! Sen senare på eftermiddagen kom todde å jossan hem så vi spelade Jeopardy! Rätt kul faktiskt! & självklart a jag grym ;)
Nu sitter jag bara här och funderar på att sätta på en film.. men vet inte om jag orkar. Har precis släng i mej lie youghurt me apelsin i!! Nyttiga klubben ;)
Dax att kolla film tror jag!! Får nog bli så! Natti

TÄVLING



Jag har faktiskt inte vart me i nån tävling innan så jag fårväl vara de nu ;) Hoppas jag vinner för väskorna va ju grymt snygga! Svårt att välja bara! Men jag vet nog allt vilken jag hade tagit OM jag hade vunnit!

För att vara med och tävla själv klicka här

Söndagens horoskop

Oxen 21/4-21/5

I första hand blir söndagen romantisk. Det är också en utmärkt dag för familjeliv och naturupplevelser.


=(

Blir aldrig som jag tänkte mej... Måste nog börja vänj mej vid de.. Allt kan vara planerat och bestämt men in i de sista kan de ändras... Nu sitter jag här lixom =S Helt iordning gjord å allt =(

Varför kan mitt horoskop  a l d r i g  stämma??

Dagens horoskop!

Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir mycket rolig men det finns en risk att du säger saker som du tänkte hålla för dig själv.

Haha undra vad som kommer hoppa ur min munn idag :D Kan tänka mej att de blir ett och annat ;)


Oxen!


Goda egenskaper

Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Allt du tar dig för sker stillsamt, metodiskt och väl genomtänkt. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar.

Oxen är känd för sin starka vilja, lojalitet och pålitlighet.

Du är öm, tillgiven och kärleksfull mot dem du älskar. Till barn och djur har du ett särskilt gott hjärta. Du är som en varm, trygg björn att hålla om och lita på då det blåser upp.

Mindre goda egenskaper

Oxen har ett starkt behov av att kontrollera. Detta faktum gör att du ibland tar dina nära relationer på för stort allvar, som om du faktiskt "ägde" dem.

Så tänker du

Du vill helst ha det tryggt och lugnt omkring dig. Det bästa är om allt går sin gilla gång, precis enligt en redan genomtänkt planering.

Du strävar dock ständigt mot framtida mål, men det ska ske tålmodigt utan något förhastande. Det gäller både sådant i den enkla vardagen och i lite större perspektiv.

Du är behärskad och tålmodig i din relation med andra, men ändå bara upp till en viss gräns. Vid oärlighet, svek och liknande vet Oxen att det långa tålamodet ändå kan brista, och då blir det rejält.

Så ser du på kärlek och vänskap

Oxen har en bild av att hitta en partner att bygga upp en gemensam ekonomisk trygghet med. Oxen har alltid långsiktiga planer i tankarna och vill gärna ha någon att dela dem med.

Du är inte skyndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan även du tappa kontroll och fattning, och bli kär och galen.

Hittar du den rätte är du mycket öm, kärleksfull och beskyddande.
Yrken du passar inom

Oxen passar bra som egen företagare och affärsman. I ett arbete har du sunt förnuft, organisationsförmåga och gott tålamod. Det ger dig goda karriärsmöjligheter inom exempelvis bank- och kontor.

Genom dina konstnärliga drag kan du dock även trivas som musiker, författare eller skådespelare.

Du gillar också hårt arbete och kan därför också passa inom exempelvis lantbruket.

Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra ihop med Kräftan, Jungfrun och Stenbocken. Mindre goda förutsättningar har du med Väduren, Tvillingarna och Vattumannen.

 


Ååå...

Jag kan inte lägga upp bilder... Nån mer som har samma problem??

<3

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.

Wiiiiieeee =)

Idag var min sista arbetsdag på sommarjobbet för detta året !!! Känns skönt faktiskt! Har trvits as bra verkligen och haft de jättenära! Hur bra som helst! Men nu e jag ledig fram till skolan börjar den 1 september! Två veckors ledighet ska sitta fint =) Ska förberreda mej ordentligt för skolan.. Känner inte alls för att börja skolan nu men de kommer nog!!

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej.. Lite missörstånd men de löser sig =) Kommer bli jättekul att träffa dej imon i alla fall! ♥

Dagens horoskop!

Oxen 21/4-21/5

Fredagen blir egentligen väldigt mysig men du tenderar att haka upp dig på små detaljer som stör dig.


Hmm...

... Ja vad ska man säga.. tycker de e så tråkigt bara... Jag har gjort allt jag kan lixom.. men ändå räcker de inte, verkar inte så... Kan inte hjälpa att jag inte vill ge ut de... vågar inte helt enkelt..  Men jag förstår att ni vill ha den men jag har försökt att hjälpa er så mkt jag bara kan.. Gjort allt, och inte för min skull utan eran... Aja.. Hoppas allt löser sig för er i alla fall!! Vill inget hellre...

Usch Vilket Väder...

När ska de här vädret försvinna igentligen? Det bara regnar, blixtrar och blåser hela tiden. Det förstör hela mina gå ut och gå planer som jag har... Inte alls bra för vem vill gå ut när de spöregnar och blixtrar plus att de blåser?? Inte jag i alla fall.. Idag ser det lite bättre ut men det vänder så himla fort. Vill helst gå ut på kvällen men det är oftast då de åskar =( Aja får la hoppas vädret håller i sig idag i alla fall.. Det blåser halv storm men de får gå, bara det inte åskar och helst inte spöregnar!

Nu ska jag fixa iordning mej klart och sedan åka å handla. ♥

Knäppt ;)

Helt ärligt.. Kolla på denna bilden.. Man blir nästann galen =P Hitta den på Amandas bdb!! Hon blev nog lika galen som jag.. Den både ligger och står lixom.. Knäppt! ;)

YES!!!!

Idag kom dom!!! Helt underbart nu e de verkligen helt klart! Vi har biljetterna och det kommer bli sjukt roligt!! Kommer nog skratta så mkt så jag får träningsverk i mgen dagen efter!

Den 26 september ska jag ta med mej Johan och gå på Björn Gustavsson!!






Oxen 21/4-21/5

Gott om utrymme för romantik, nöjen, sport och shopping. Det du vill syssla med lyckas du också med.


Tisdag!

Hände inte alls så mkt på dagen.. Jobbade mina två timmar och sedan hem för att kolla lite tv och som vanligt somnade jag till en lite stund  =) skönt! Sedan åkte jag me mamma å Todde och köpte färg till hans rum. Ska fixa lite där. Lite senare gick jag in till sara en stund och tjötade lite. va längesen jag träffade henne och hon skulle åka till Danmark i nästan en vecka så passade på innan hon åkte! Kommer sakna henne verkligen!!

Senare på kvällen åkte jag till Josson ;) Hälsade på lite och hade de hur bra som helst! Både han å Putte ligger skadade.. Usch.. stackars er pojkar!

Du är så mysig! Tycker verkligen massa om dej!!

Mamma-Louise dag!

I måndags hade jag och mamma en mamma louise dag! Det var längesen nu så vi åkte till Ullared! Gick upp och jobbade mina två timmar först och sedan gick jag hem och la mej en stund =P Sedan va de bara att fixa allt så man va klar när man skulle hämta mamma på jobbet för att sedan åka den "långa" vägen till Ullared! När vi väl kom fram va de as mkt bilar verkligen men vi hade tur att en bil åkte precis när vi kom så vi fick en parkeringsplats! Väl inne va de rätt mkt folk me men de gick väldigt bra ändå! HIttade lite av varje, som man alltid gör när man e där! =P En jättebra dag som gjorde mej helt slut! Somnade gott på kvällen ;)

Natti!!

Skulle igentligen skrivit om min Mamma-Louise dag som vi hade igår...  Men jag gör de imon istället!! Natti natti

Dagen horoskop!

Oxen 21/4-21/5

En riktigt fin tisdag väntar. Allra bäst fungerar dina relationer, både på djupet och mera ytligt. Mysigt.


Söndag

Duktig som jag e så tänkte jag att jag måste nog ta en promenix även om de ser rätt mörkt ut på himlen.. Bestämde mej för att ja skulle gå den korta vägen ifall de skulle börja regna men när jag hade gått en stund så tänkte jag "äsch jag tar de långa". Det skulle jag inte ha gjort för shit va de började att regna. Blev genomblöt på 5 sekunder. En riktig sturtskur blev de som höll i sig hela vägen hem. Snacka om en blöt Louise... Aja jag fick ju mej en promenad i alla fall vilket jag e glad över nu när jag ligger under täcket i sängen =)

Idag har de vart fullt upp.. Vi åkte med mormor å morfar till netonnet idag.. Alla hade lite saker att kolla på. Morfar va jättesugen på en ny dator så han inhandlade en väldigt bra sådan! Efter de va de bara raka vägen hem till oss för att sätta igång datan och lära sig hur den fungerade. Jag har haft fullt upp kan man säga! =) Men alltid kul att se dom så glada och kul att kunna hjälpa till!!

Imon e de dax att jobba igen.. Men jag ska inte klaga.. Jobbar bara mellan 7-9 denna veckan. Ska bli skönt men segt att gå upp så tidigt. Sedan efter jobbet imon blir det Ullared med mammsen! Ska bli skojsigt! Hoppas jag hittar lite saker i alla fall!!

Jag finns här för dej! Exakt när du vill! Du betyder så mycket! Håller alla tummar jag har för dej! Du är bäst! ♥



Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir avkopplande och härlig. Det händer kanske inte så mycket men du har roligt ändå.


Hjälp!!

Såg just att jag ska klippa mej snart igen.. eller i början på september, men de känns snart! Vet absolut inte hur ja ska klippa mej?? Har börjat tröttna på att jag alltid får höra att jag ser så ung ut... typ VA?? e du 21... Kul lixom... Vill klippa mej så jag i alla fall ser ut som en 21åring.. men hur e de lixom?
Nån som har förslag på nått fräckt? K o m m e n t e r a !
Har haf lugg men de e så mkt smidiare att ha den längra så man bara kan sätta upp den. Men kan inte bestämma mej så jag behöver lite hjälp!

Sommaren....

... är nog slut e jag rädd. Är ute på havet nu och det är ingen värme alls i luften.. Solen va framme idag när vi tog en sväng till marstrand och solgalen som jag är gick jag fram på båten för att sola! Men de va ingn värma måste jag erkänna. Inte ofta jag gerupp solningen för att det är för kallt men de hände idag. Usch.. ska sommaren redn vara slut?? Tycker inte alls de bhar blivit mycket solande detta året... men jag hoppas fortfarande sommaren kommer tillbaka! Börjar ju inte skolan förrän i september.

Nu sitter jag i båten och äter pinnar och kollar på sommarkrysset =P Å herrgud vad det blåser..Riktigt kyligt måste jag säga. Men de e rätt mysigt med, om man hade haft nån att värma sig med..
Sitter och väntar på de som kommer senare =D R Ä K O R !!!  Och självklart e äggen kokade oxå!!

Blir så glad när du e glad! Det är värt allt!! ♥


....

Fy vilken kväll de blev igår.. I mitt horoskop stod de att ja skulle få enmysg kväll men de va allt annat än de jag fick.. =( Men som tur va så hörde han av sig och de va inte så allvarligt som det verkade.. Bara att hoppas på de bästa!

Nu sitter jag bara här och väntar på maten! Potatisgranäng och fläskfile! De du =D Smarrigt! Sedan ikväll blir de räkor!! Kan jag a de bättre!=P Annars händer de inte så mkt mer idag tror jag. Hoppas att jag får tummen ur å går på en promenad me!! Ska ju göra de varje dag har jag bestämmt mig för! Får la se hur de går!


Dagens horoskop!

Oxen 21/4-21/5

Bland nära vänner eller med familjen trivs du bra, i andra sällskap blir det gott om konflikter just nu.


Fan Fan Faaaan....

... Helvetes jävlar... FAN vilken jävla otur... att livet ska vara så jävla orättvist... Nån måtta får de la vara... Det får bara inte hända.. å vfr just dej... du har ju redan vart me om de en gång.. RÄCKER INTE DE??? Blir så ledsen... Tror kappt de e sant =(

Snälla hör av dej snart innan jag blir galen....

Dagens horopskop!

Oxen 21/4-21/5

En vän går dig på nerverna men i övrigt blir fredagen både spännande och intressant. Mysig afton

-
Undra om de verkligen kan stämma ? Spännande och intressant? Och en mysig afton? hmm.. ska antagligen bara vara hemma ju =P


Kolla ditt dagens horoskop här

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en
stor mage.
-----------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valar
---------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det ?

SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!
--------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker?

SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !
--------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av
det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.
---------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Är choklad osunt?
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor ,  och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa
'feel-good'-maten man kan få!!

Efterlängtande Fredag!

Ätnligen fredag måste jag säga! Gud så skönt att de snart, om bara några timmar, e helg!! Idag är det även min sista riktiga dag som "bambatant" haha! Ska jobba nästa vecka me men bara över frukosten så ska inte gra nån mat eller så. Den här sommaren gick faktiskt väldigt fort. Redan klar med jobbandet nästan (räkna inte riktigt nästa vecka som att jag jobbar, bara två timmar om dagen)
Nu ska ja göra klart frukosten och sedan ha rast själv!! Ha en bra dag!

Attans =P

Kan inte påstå att mitt försök att sluta äta godis och sånt gick så bra =P Fan... trött jag blir.. Hade get mej fan på de ju.. Men har i alla fall börjat motionera igen så då e de lite oke att äta ibland ;) Jag har mina egna regler!!
Nu ska ja ta en godis å gå å lägga mej ;) hihi!

Kom Hem Sara!!

Jag å Sara <3Saknar dej gumman!!! Kom hem nu å gå på fotboll med mej istället!! Ingen som kan gå med mej... :( Blir nog ingen match för mej, vill gärna haft me mej Emma men hon kunde inte. Aja får la se hur de blir imon helt enkelt, vad jag känner för och så.. Har verkligen saknat att kolla på dej när du spelar! Älskar verkligen de ♥

Så Nöjd !!!!

Nancy e världens bästa på att göra fina bloggar!!! Tack gumman!!! Du e en ängel!!! Å ha de underbart i Grekland =D

Hur kan man?

Just varit ute å promenixat me Emma!! Underbart att vi har börjat igen. Haha börjat, en gång! Men de e en brjan i alla fall ellerhur gumman? =P

Nu sitter jag mest bara här och funderar på att gå upp i duschen. Men måste bara skriva av mej lite. Läste en blogg förut om en tjej som jag tycker verka rätt ung. Hela henne blogg handlade om vad hon åt och vilken ångest hon hade över de. Hon åt enbart på kvällen eftersom hon tycte hon va duktig då.. Så kunde hon äta nått på kvällen istället. Blir mest vara ledsen när jag läser sånt. Vfr gör man så mot sig själv?? Man behöver ju mat och inte bara på kvällen utan under hela dagen för att må bra och fungera. Hon hade tillexempel ångest för att hon hde ätit en tallrik youghurt :S Hur farligt e de? Och endag va hon mega sugen på apelsinjucie.. Men hon tog ett glas vatten istället för de va nyttigare. Hon presenterade sig som normalviktig så hon behöve ju inte göra de för vikten skull... Tycker så synd om henne.. Att man kan göra  så mot sig själv?? Jag hade aldrig klarat de! Älskar mat alldeles för mkt för de. Hoppas hon kommer tillrätta snart så hon kan njuta av livet och maten! Förstår inte hur hon kan???

Mätt som en plätt =P

... Ja de e bara förnamnet =) Jag e ju en mästare i köket ! Ingen skolmat e äcklig när Louise står framför ugnen =) Haha ne men skämt och sido idag va de erkligen jättegod mat på jobbet och jag ät alldeles för mkt! =P Hur ska ja orka äta mammas mat nu då som strax e klar ;) Det löser sig! Äta bör man annars dör man!



Igår va jag på liseberg me bland annat Modigs =D Alltid så kul att träffa er!! Vi lyssnade på Magnus Uggla en stund sen och sedan spelade vi och jag och Soffi åkte Lisebergsbanan =P Tomas å Alexander åkte bakom oss! Måste erkänna att jag tänkte rätt mkt på den attraktionen som gick sönder nyss när jag åkte.. Blev änna lite läskigare faktiskt.. Men man får sluta tänka på de utan baar åka å ha skoj =) Å skoj hade jag, bara förnamnet =D

Men jag tänkte på de när jag stod å kollade på Magnus Uggla... Fan va alla ser så himla kära ut hela tiden.... Vekligen alla!!! Men så e de.. De löser sig nog för mej me en vacker dag!

Ikväll e de blåvitt men nu först ska jag gå ut å gå me Emma =) Har verkligen saknat våra promenader gumman!!!!! Men idag så!! Äntligen!! =D

=)


Haha!!

Absolut den bästa!

=D

Så himla rolig!!




Nån som vet hur man lägger in klippet på bloggen istället för att länka?

JOBB IGEN!

Ja.. då va man tillbaka på jobbet igen! Känns ändå rätt okej men lika segt som vanligt. Finns inte så mycket att göra när de nästan bara e 20 stycken som äter.

Hade så svårt för att somna igår, vet inte varför eftersom jag borde vart jättetrött. Men icke. Låg mest och tänkte och de gjorde mej alldeles för glad för att somna =P Ibland känns livet underbart och allt bara stämmer! Det är lycka de!

Satt just och läste Emmas blogg och såg en rolig sida!!

Mat mat mat å sen hem!!
Längtar så mkt till ikväll!! You make me feel good!


HEMMA IGEN!!

Ja då va man hemma efter en vecka på havet. Och jag ha haft de helt underbart, solat och badat massor. I alla fall solat. =P Samtidigt som det har varit elt underbart så har de samtidigt inte funnits jättemycket att göra så i mellan åt har man allt blivit lite rastlös och saknat alla här hemma. Men dom fanns som tur va kvar när jag kom hem!

Kom hem i lördags morrse (har inte hunnit blogga förrän nu) och jag å mamma slängde oss i bilen för att åka intill stenungsund å shoppa lite! Å det e helt otroligt, förbra för att vara sant, men jag hittade ett par stövlar jag ska ha i höst! Helt otroligt! Har jättesvår för att hitta stövlar med tanke på att jag har så smala ben men dombara stod där. Ett par kvar (ändå va de höstens nyhet) å i rätt storlek och allt. Kunde inget annat att göra än att köpa dom och jag är helnöjd.
Hittade även "min" adidas tröja ja har letat efter åå länge, så de va verkligen en hellyckad shoppingrunda för min del.

Senare på kvällen blev de film hos sötnosen och stannade där till idag kväll=) Mår underbart med dej!!

Dax att börja jobba imon  igen efter 3 veckor ledigt.. Men bara att lägga sig snart så fixar de sig! Har haft en underar semester så jag ska inte klaga!! =) Bara att börja jobba igen! =P


Jag tror jag är L Y C K L I G A S T  i världen!

RSS 2.0