Bättre sent än aldrig! ;)

Ja nu va de det här me bloggen som jag helt har tappat lusten för. Vet igentligen inte varför för jag sitter ju vid datorn nästan varje dag! Men nu sitter jag här i soffan och kollar på svensson svensson och kände mej riktigt sugen att skriva! :)

Det senaste har de hänt en del! Jag har börjat jobba på mitt sommarjobb som är i ett kök! Har vart väldigt blandade känslor de där! Ni som känner mej vet nog exakt vad jag pratar om! Men jobbet i sej är faktiskt riktigt roligt, inget fel alls! Men tiden går ju snabbt så jag har redan hunnit ha semester i en och en halv vecka! Så himla skönt Kunde gjort mer på dagarna måste jag erkänna men det är inte så lätt när man har en som sover bort hela dagen ;)

Sedan har de väl inte hunnit me så mkt mer! Saknar faktiskt jobbet på förskolan väldigt mkt! Hoppas jag kan fortsätta där sedan när det öppnar igen! Kommer verkligen älska mitt jobb när jag e klar med utbildningen! Lycka! Det känns så himla bra och dom här åren de har tagit att utbilda sig kommer vara värt varenda skoldag sedan! :)

Sedan har vi kommit iordning i lägenheten me, allt börjar falla på plats. Det är bara lite kvar i sovrummet men vi kan ändå använda alla rummen fullt ut :) Så himla skönt! Vardagsrummet är underbart! Kan lägga upp lite bilder sen!

Nu ska jag slappa lite innan vi åker in till stan och ser på bio! Idag blir de brüno med Johan!
:)

Kommentera
Hanna

Det va på tiden! :D

skriven den: 2009-07-15 Kl: 18:47:27


URL: http://Http://Hannooh.blogg.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Nancy
RSS 2.0