Lördag....

... Och hur varmt som helst!! Men som tur va åkte jag å sara ut till båten i morrse och solade och badade!!! Underbart! Skulle igentligen ha stannat där och vart ute hela veckan men ett litet sms ändrade =D på de!! Så jag åker ut imon istället och stannar hela veckan =D Kommer få en underbar sista semestervecka =D
Ne nu ska jag duscha och fixa mej inför kvällen =) Ha de underbart i värmen!!


J a g    ä r    s å å    l y c k l i g ! ! !   ♥

Fredag!

LÖNING =D Det säger en hel del de =) Åkte in till stenungsund me L, A & A =) Varmt men jätte mysigt! Köpte en kjol å två linnen å en t-shirt!! Sedan va de hem å städa lite å sen göra sig iordning fö att gå över till Sara å ha förfest!! Efter att ha vart där en stund så gick jag hem igen för att fixa  middagen till Johan=) Blev grillat!!! Mumsigt!! Hade en jättebra dag verkligen =D

En bild...

... säger mer än hundra ord, så här kommer lite bilder från min underbara dag igår!!
Jag å Emma
Jag hade lätt bästa platsen!!Jag å EmmaÄta e ett måste på stranden ;)Jag å SoffiFiska krabber me Axel!Jag å Emma på väg hem!

Det blev en dag på ....

Sol =).... STRANDEN =D Helt underbar dag idag måste jag säga! VA på aröd me Emma Soffi och Maggie!! Så underbart!! Låg å solade fram till två!!! Efter de åkte vi till stenungsund och kollade lite i affärerna!! Å gud va sugen jag blir på att köpa massa kläder!! Så på fredag smäller de!! Lönen kommer å allt!! =) För att återgå till min underbara dag på stranden så ska vi göra samma sak imon!! Fast då ska Sandra me oxå! Hoppas på en lika bra dag imon! Får nog akta näsan bara =P Blev lite röd idag ;)
Nu ska jag äta mina varma mackor och kolla vidare på tvn!!

[Kommer bilder imorgon! Kommer säkerligen ta flera imon]


Måste bara säga att jag e världens lyckligaste!!
Imon Torsdag: ska jag till stranden me girlsen=)
Fredag: Ska jag shoppa och ha poker kväll =) Och på en förfest innan!!
Lördag: Ska jag ut på havet i en vecka!!

Blev så lycklig idag när pappa ändrade sin semestervecka till den veckan jag oxå va ledig! Så nu blir de en vecka ute på havet med massa sol och bad hoppas jag!!!! =D Så lycklig!!!!!!!

Fick precis bilderna Soffi har tagit under dagen så ja lägger upp dom =)
Emma & Mina fötter =P
Emma löser korsord =D
Fixar solbrännan ;)
Kan man ha de bättre?
Soffi!!
Njuter av livet ;)
Fia!
=)

ONSDAG!

DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN!!!!
Kommer få en underbar dag imon me Emma på stranden!! ♥
Sol =)

SOL =D

Idag har vart en helt okej dag måste jag säga! A ringde i morrse å frågade om jag kunde följa me henne å passa sötnosen medans hon va på vårdcentralen! Och de säger man ju inte nej till =) Gick och träffade S medans vi väntade och sedan blev de en tripp till apoteket! skulle se om de fanns nån salva till mina bränsår på benen jag berättade om igår.. Har verkligen gjort ont idag :S Kan inte vara när de me nått så de fick bli kjol utan leggings idag lite ovant =P
Sedan på kvällen eller ja eftermiddag kanske de va =P Aja ja senare i alla fall tog jag och E en promenix!! Alltid lika trevligt!! Å imon :D ska vi åka å sola å (bada) =P får väl se hur mkt bad de blir ;) Så jag har vart i affären nu ikväll me och köpt fika :D Vaniljgifflar och bragokex!! Hehe riktig strandfika!! Blir nog nån köttbullemaka me:P ska fjäska me mammsen!! =)  Gud va jag har längtat efter att sola å bada!!! Hoppas vädret blir som lovat bara!!

Nu ska jag se på allsång på skansen =)

Ajajaj... =(

Har inte blivit mkt gjort idag ... Solen tittade äntligen fram men då kände jag inte för att sola.. försökte verkligen men de gick inte.. Blev så rastlös.. men hoppas på sol imon me och bättre solhumör =)
Pluggade i musiken i öronen efter middagen och gick ut på min 1 timmes runda! Jätteskönt verkligen! Och efter de gick jag me Sara och Mikaela till affären!! Köpte mej lite vindruvor och hallon! Så smarrigt!  Men på hemvägen hände nått... Vi hade med oss hunden dez och helt plötsligt blev han rädd för nått så han sprang väg jättesnabbt och jag fick hans koppel på baksidan låren så de skar verkligen in =( Gjorde inte alls så ont i början men nu svider de som bara den :S Hoppas de läker fint baar så de inte blir massa inflamatiner å så.. Men sånt händer!! Jag överlever =D

Nu ska jag äta vidare på mina hallon och vindruvor!! Ha de så bra!

SÅ HÄR SKA DE VARA =D

1. Varje gång du ser honom/henne, kollar du så fort han kollar bort
2. Du läser sms från personen om och om igen
3. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
4. Du känner dig blyg när du är med honom/henne
5. När du tänker på personen slår hjärtat ett extra slag
6. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
7. När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med just DEN personen
8. Du börjar lyssna på låtar som påminner om honom/henne
9. Den personen börja sakta men särket bli den enda du tänker på
10. Du blir "hög" bara av hans/hennes lukt
11. Du ler för dig själv när du tänker på han/henne
12. Du skulle göra vad som helst för personen
13. Killen/Tjejen kan ha en dålig hårdag eller se allmänt ofräsch ut, men du gillar honom/henne ändå!



:S

Vad ska man göra idag...? Börjar bli rastlös nu...

SÖNDAG

Vaknade rätt sent idag me =P Jag e helt makalös ;) Men skönt e de! Men de böev att göra sig iordning för att åka till en kompis idag på dagen! Va kul att träffa er igen! Sedan kom jag hem å blev helt galet sugen på magnum mandel så de blev en tripp till statiol me mammsen! Passa även på att handla lite godis!

Nu ska jag äta [Igen=P]
=D

MARSTRAND!

I dag har de vart en slapp dag! Började me att jag sov så förbannat gott ;) Älskar verkligen min säng!!! Sedan ringde jag till Sara å sa grattis på namnsdagen=) å hon skulle iväg till sisjön å kolla affärer så självklart åkte jag me =P HIttade inget eller jag letade inte heller med tanke på at man e pank.. Halv kul men bra på ett konstigt sätt! Man slösar juh inte och sedan när lönen äntligen kommer kan man unna sej nått istället!! =D När vi ändå va på vägarna tog vi svängen om frölunda torg! När jag kom hem så stod maten på bordet! Kan man ha de bättre? Grillat å allt! Underbart gott! Sedan blev lilla Louise så mega rastlös så hon och mammsen gick till statiol och köpte godis:P Tur de för de hade jag å Sara som picknick senare på kvällen!! Vi åkte ut till Marstrand och skulle lyssna på rhapsody in rock!!!! Å vi hade hur mysigt som helst! Hade picknick och filt och allt me oss! Att de regna sket vi i :P [Kommer bilder!] Men som tur va så va de uppehåll undertiden vi satt på filten!! Sedan kolla vi på alla båtarna en sväng och sedan tog vi färjan hem igen! Supermysigt! Borde man göra oftare! Tack för en mysig dag gumman!!

Marstrand
Marstrand
Marstrand - Sara
Marstrand - Picknick:D
Marstrand
Marstrand - Gubbe på taket =P

SKÄRPNING!

Här sitte man å skriver massa inlägg hela tiden och inte nån som kommenterar!!! Va e detta? Skärpning!
Haha! skoja bara =P

...

Idag blir de film mys :D

♥Dancing in te dark!♥

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith 

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love ♥


Måste bara säga att jag helt har fastant för denna låten! Helt fast! Den e juh bara hur in som helst!

16 Juli!

Ännu en dag full av blåst.. Helt otroligt va de kan blåsa alltså.. Mindre kul när man har semester å allt.. men de e bara å göra de bästa av situationen! Idag blev de en "utflykt" till björlanda! Både morfar å pappa köpte saker till båten! Så båda blev nöjda och glada! På väg hem åkte vi till donken!! Me like!! Sedan till kareby och köpte revben som vi skulle mysa med på kvällen! En helt okej dag! Mysigt att umgås med familjen lite! Nu ska jag fortsätta med mitt harpan spelande!! Hehe herregud va harpan jag har spelat! Kommer bli expert på de snart tror jag!


15 Juli!

Nu har de blåst sen jag åkte ut =( Vi har inte kommit någonstans utan ligger kvar här i hamnen.. De kan ju vara kul nån dag kanske men efter ett tag blir man lite rastlös. Så idag efter att ha spelat harpan i massa timmar (kändes de som) tog jag ett klokt beslut om att ta en powewalk! Måste verkligen komma igång med de nu igen.. Man mår faktiskt bättre av de, även att jag inte mår dåligt som jag gör. Men gud vad man äter när man e på havet! =P Känns som de ända man gör att äta och fika! Men jag ska ju inte klaga! Älskar ju att äta! ;) Men nu ska jag fika igen =) Ha de så bra!


14 Juli!

Usch va de har blåst idag... Blev inget båtåk alls idag... höll på att blåsa alldeles för mkt =( Men mormor å morfar kom till oss i morrse och fråga om vi inte skulle ta en tur till freeport! Och det säger man ju självklart inte nej till =D Blev att ta på sej för en dag på freeport! Men de blev inget köpt alls faktiskt. Hitta inget som jag kände att jag verkligen ville ha så då e de lika bra att låta bli =P Jag é inte ledsen för de =) Nu ligger jag i sängen och e helt proppmätt.. Har ätit middag precis med jordgubbar till efterrätt :D Underbart, synd bara att de blåser storm ute :S Vart e sommaren??????? Iofs så e de bara min första semesterdag men ändå.. Känns som man har tröttnat på detta vädret nu!!! Rejält! Vill ha sommar och sol så man kan sola och bada !! Vill bli brun!!


13 Juli!

Idag va de bara att packa in allt i båten som skulle me =) Blir mer än vad man tror, även om man bara ska vara me familj och släkt ute på havet en vecka! Men de kommer verkligen bli hur mysigt som helst! Älskar verkligen havet!! Finns inget bättre! Idag har de inte gjorts så mkt.. Vi kom till båten och fixade in allt och packade upp. Sedan kom mormor å morfar hit och fikade! Mums=) Å sen va de middag å på kvällen kom Gerth Eva och Nathalie hit! Jätte mysigt! Vi fikade (igen =P) och grillade korv på kvällen =) Nu ligger jag i sängen å kollar på Full Frys och har precis smsat godnatt till en helt underbar person! Du får mej att må så bra! (F) Dax att sova så man kan gå upp i tid imon! Hoppas på sol så jag kan sola när vi åker iväg på de underbara havet!!


Hej då =D

Nu drar jag på semester en vecka!! =D
Ha de så bra!!

Fredag!

Gud va tött jag va när jag vaknade.. helt slut verligen men de va bara at ta sej i kragen och gå upp... Sista dagen på jobbet innan semestern =D Dagen gick rätt snabbt! Va rätt mkt att göra.. Tumma kylen och frysa in massa saker och sånt så de inte blir dåligt! Men nu är det gjort och semesterna har äntligen börjat!! Tre hela veckor =D På kvällen va planen att dra ut och fira semestern men jag va så himla tröttt så jag kunde inte fatta hur jag skulle orka. Men med lite vila efter jobbet och en pigg Sara som kom in så löste sej de =) Va bara att slänga sig in i duschen och börja göra sej i ordning! Å kvällen blev verkligen lyckad! Hade hur mysigt som helst med massa mysiga männsikor! Underbart!! Plus att de va inget som gick fel denna gången Sara =) haha helt otroligt! =P

[Tog tyvärr inte med mej kameran]

Idag vet jag inte vad som händer.. Ska kolla på IFK matchen men vi får se vart bara ;)
Nu ska jag slänga mej in i ducshen och duscha av mej krogen =P
Ha en underbar dag!!

MIN TORSDAG!

Min torsdag blev som den va planerad ändå! Men mamma å pappa stannade hemma. Lite tråkigt men huvudsaken e att man mår bra och blir frisk! Vi åkte i alla fall in till fästningen och kollade på allsången!! Ola va där å massa andra! Jättemysigt faktiskt! Sedan efter de så åkte vi in till fars hatt och va på trubaduraftonen! Blev väldigt förvånad faktiskt!! Det var massa i min ålder som va där! trodde de skulle vara mest 40+ Men så va de inte! Kanske ska dit på torsdag igen ? =P Har juh semester då! Det blev en sen kväll med tanke på att jag skulle jobba nästa dag men det va de värt! Hade jättemysigt!!

[Lite bilder från kvällen]
OLAJag å Sara <3
Du är underbar vännen!!

...

Ser inte ut som jag blir någon chaffis idag.. Dom käner sig lite sjuka. Undra vad man ska hitta på nu då...? :S

MYSTORSDAG!

Nu sitte jag här på jobbet igen och har ingeting att göra.. Men idag har de vart lite mer än igår i alla fall. Men de känns lite onödigt att vara här om jag ska vara ärlig. Idag kommer det max 8 barn och äter.. Helt otroligt lite! Hade räknat me att de skulle vara ungefär 40..  Men så e de.. Blir massa mat över bara.. :S

Men ikväll händer de grejer =P Igår när jag precis hade gottat ner mej i sängen skrev Sara på msn att jag va tvungen att skynda mej över till henne. Mamma å pappa va där och planerade nått skoj sa hon så jag fick slänga på mej kläderna igen och rusa över dit! När jag väl kom dit med förväntningar till max så sa don vi ska ut imon så du får köra =P haha kul överraskning! Men de e kul att mammsen å pappsen hittar på nått kul så självklart ställer man upp! Först ska vi till allsången på fästningen!! Mega mysigt! Picknick korg å allt hoppas jag på =) Å sen ska vi åp trubadurafton på fars hatt! Kommer säkerligen bli hur mysigt som helst! Men som sagt så får man köra =S Men ska juh upp å jobba imon så jag e la illa tvungen! ;) Kommer alldeles säkert bli en jättemysig och rolig kväll! När jag å Sara e i farten händer de alltid nått knäppt! får se vad som händer idag! =P

Imon e sista dagen sen 3 underbara veckors semester!

BILDERNA FRÅN HELGEN!

Bussen =)
När vi skulle byta buss utanför bohus-malön kom denna bussen och hämtade upp oss.. att vi inte garva ihjäl oss =) haha! Trodde helt klart de v ett skämt! Men icke sa nicke!
Underbara Sara! 
Sara <3
Underbart!




Jag & Sara
Tack för en underbar helg vännen! <3

9 JULI

Just nu känns de som jag har världens tråkigaste jobb... Absolut ingenting att göra.. Att man inte blir galen!!! Nog för att de kan vara skönt att ta de lugnt på jobbet ibland men inte så här lugnt.. Helt tokig blir jag! Å det gör juh inte så man blir piggare heller precis! =P Tur att jag har en dator i alla fall!

Har juh helt glömt att skriva att jag va inne på Liseberg i måndags! (glömt att skriva om de mesta nu för tiden känns de som=P) Va  å kollade på EMD med massa trevligt folk!! Men med min vanliga tur så regnade det en timma på kvällen och självklart va de under den timmen dom uppträde =P Helt pisseblöt! Men som tur va fick vi åka sprotbilen hem ;) Haha gryma ljudeffekter!

Igår va en helt underbar dag på Liseberg, igen =P! Men denna dagen va lite extra mysig!! Va längesen jag kände så! Tack för en underbar kväll!!

Åå min helg va helt underbar oxå!!!! Jag å Sara tog oss en liten tripp till bohus-malmön! Å herregud vilken resa! Helt underbart mysig! Och som vanligt en väldans massa skratt och tokigheter! Det går nästan inte att förklara men jag ska försöka! =P

Allt började me att jag fick snabba mej as mkt hem från jobbet för jag hade inte packat eller nått.. så packade klart allt å sen rätt upp i duschen!! Efter de ringde sara och maten va klar! Va bjuden över på middag:D Så smarrigt!! Sen va de ännu mer brottom och hem och platta håret för att sedan åka upp till bussen. Men tror du bussen kom?? NEJ.. å vi som hade massa byten att passa... Så de blev en pling till David som "gungade" oss in till kungälv på ilfart! =P haha!!!  Underbart!! Sen va bussen så klart massa sen men när den äntligen kom kunde vi slappna av igen! Lite stressigt där ett tag! När i väl va framme där vi skulle byta buss igen trodde vi inte våra ögon när bussen kom. Jag skämtade me Sara å sa kolla där kommer bussen:P  Å vist där stannaden och vi fick snällt hoppa på! att vi inte garva sönder! (Det kommer bilder så fort jag kommer hem!)  Såg ut som en liten skolbuss! haha A som sagt ni ska få se! =P 
Sen va vi äntligen framme och vi åt räkor och mös hela kvällen!! Underbart!

Lördag morgon vaknade vi av solen! Åt frukost och bikinisarna åkte på och sen va de abra att gå fram på båten och lägga sej! Där låg vi hela tiden i körde! Haha snacka om att vi blev röda =) Men vi somnade så gott! Underbart solen brände, vinden blåste så där lagom skönt och vågorna gubbade alldelses perfekt! Inte konstigt man somnade! Får inte glömma att jag badade faktiskt oxå! Helt svinkallt va de.. Men nu e första doppet avklarat! =P

Söndag åkte vi hem igen och snälla Cattis hämtade oss!! Senare på kvällen va de iväg till bovaldstrand och köpte bil till David!! =) Underbar helg helt enkelt!! Älskar dej massor Sara!!

Oj va långt de blev.. Ni förstår nog hur mkt jag har att göra på jobbet;)


DE VA ETT TAG SEN..

Nu va det ett bra tag sen jag skrev här igen.. Vet inte vad allt tid har tagit vägen.. har verkligen haft fullt upp i två veckor nu. Mamma å pappa har vart i båten så jag trodde jag skulle få massa tid till annat men de har jag då inte fått.. sa verkligen försöka uppdatera oftare!

Du är underbar! ♥

RSS 2.0