Plugg Plugg Plugg

Ja.. pluggar är det enda jag gör känns de som.. hela tiden måste jag tänka på vad jag ska skriva och hur jag ska formullera mig. Har i alla fall fått klarhet i det mest nu som tur är! Mamma hjälpte mig =P  TACK!! Så nu ska jag bara skriva ihop allt och skicka in den!

Denna boken ska jag ALDRIG mer kolla i efter tentan är godkänd.. Tro mej den är verkligen hemsk..

Imon är det dax för att klippa och färga håret... Och jag vet inte alls hur jag ska ha de.. Lugg eller inte..? Humm.. Lägger upp bilder på båda två så kommentera gärna vad du tycker! 
                            
Lugg                                Som jag har nu...
                  
                        Kommentera!!!

Nya skor!

Var inne och reklamerade mina stövlar igår så då tänkte jag att jag "behöver" nog nya vårskor! Haha jag har hur mkt skor som helst! Men inte just sånna här! Så de fick bli ett par! Har på mej dom nu å kollar så att jag har rätt storlek.. alltid svårt sånt där..Men dom e juh hur  fina som helst! =)

image52


Å herregud vilken söt tjej! Å duktig me för den delen!
http://www.youtube.com/watch?v=IECbRle8i_c&feature=related

Sötnos!

http://www.youtube.com/watch?v=0DnsSbreczw
Hon är bara för söt! Den lille =)


http://www.youtube.com/watch?v=RCs0B8sJq1E
Så kan väl alla göra ;)

=)

Nu har jag hittat bilen i mitt liv!!!
Grymt snygg!!!  ♥

image51

=)

Haha tänkte kolla hur vuxen jag var och gjorde ett test på internet! Man hoppas juh alltid att man ska vara/bete sig lite äldre än vad man igentligem är! Men kul att jag fick 12 ynkliga poäng =( hahaha.. www.vuxenpoang.se

Torsdag

Idag har jag väl inte gjort så mkt.. Pluggat lite å så...  Men de e segt just nu... Ingen plugg ork.. =S

Måste snart fixa me mina nya saker jag köpte från Ikea me! Sätta upp spegeln och tavlorna å så!

Har kollat på lägenheter idag me =) Vill flytta men vill inte bo själv så jag stannar hemma ett tag till!! Men dena lägenheten hade vart perfekt!  http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/150313 Sovalkov och allt!! Mysigt!!

Nu e de tv dax!
Ha de bra
LS

P.S Saknar verkligen dej i mitt liv!!!

Vill Ha =D

Ååh vad jag vill ha denna mobilen..
Rosa och allt!!!
image50

Så fin!!

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can't go on
No I can't even read the news today
?Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room


I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon


And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room



onsdag

Onsdag idag och tiden går faktiskt lite sakta.. Önskar allt blev "som vanligt" igen... Men de tar nog sin tid e jag rädd, om de någonsin blir "som vanligt"

Första matchen idag efter snart ett år!! Så glad för din skull, önskar jag kunde komma och kolla.. Lycka till i alla fall..

Borde verkligen plugga men känner ingen lust.. typiskt när man väl måste...
Men ska gå å äta nu..
LS

Tisdag

Idag har jag haft ont i huvudet och nyst hela dagen.. Så jag har varit hemma.. Kankse inte va den största anledningen men jag var hemma i alla fall.. Vaknade rätt sent idag.. Va helt slut.. Så jag har försökt att plugga lite idag.. gjorde de jag kände att jag var tvungen å inte mer.. =P Hade lite pyssel för mej själv istället! Har gjort 4 halsband i olika färger! När jag väl har börjat kan jag verkligen inte sluta.. Men dom blev rätt bra faktiskt! Nu vill jag bara ha mer pärlor så jag kan göra andra färger me =P

image49

Tänkte åkt in till kungälv idag och lämna in mina stövlar men de blev inte av.. bilen var ute och körde me Todde! Kul att han har fått kortet men jag lär juh varken se han eller bilen så ofta längre...

Idag blev de Pizza me!! Alltid lika gott=)
Nu ska ja kolla vidare på tvn!
Praktik 6.30 imon så de blir att sova tidigt och gå upp väldigt tidigt :(
Natti
LS

Grattis!

YES!! Brossan fick körkort idag! Underbart kul för honom!! Grattis!! Efter mycket slit är du verkligen värd detta. Nu försvinner la min chans att få ha bilen bara =P Glad för din skull!

=(

Trodde vi var gjorda för varann.... :'(

Ikea

Det bev IKEA idag!! Köpte dom sakerna jag skrev om i förra inlägget! Så nu ska allt bara på plats oxå!!

Vill till Ikea!

Jag vill jättegärna åka till Ikea idag! Va juh där igår men hade inte alls en tanke på att jag vill ha lite mer saker =)
Har juh möblerat om i mitt rum nu och de blev faktiskt väldigt bra! Så dessa saker skulle passa perfekt!!

       

Jättesöta kort som jag ska sätta i dom          Spegel som jag ska sätta innanför min
vita ramarna! Får se om ja målar om             garderobsdörr! Behöver nog två st!
dom eller har dom vita!


Nu ska jag plugga så får vi se vad som händer senare idag!
LS

Söndag..

Idag vakna jag av att telefonen hemma ringde! De va mormor som undrade om ja å mamma ville me till ikea! Och de säger man juh aldrig nej till så de va bara att gå upp och göra sig iordning =) Köpte inte så mkt denna gången, bara ett ljus och en vas som jag ska ha ljuset i! Men när vi kom hem så kom jag på massa saker som jag skulle ha köpt så jag får åka dit i veckan igen =D

Efter ikea blev de att hjälpa mamma att städa, eller jag blockade iordning skorna =P & sedan blev de middag och promenad. Åkte till johan på kvällen och kollade på 40 years old virgin!! As kul =) Haha!!

Ha de så bra
LS

Lördag..

Idag har har verkligen fått ordning på mitt rum! Har städat och möblerat om =) Alltid lika kul att ändra om lite! Men de blev väldigt bra faktiskt! Plus att de blev rent!!

Det blev ingen bio idag... =( Väldigt tråkigt eftersom det är en film jag vill se för än gång skull.. Det blev ingenting me nått idag... Sa igår att han skulle höra av sej men de har jag visst inte sagt.. Bara massa missförstånd som inte går att lösa/prata om, om man inte svara... Allt e bara för mkt nu känns de som.. Vet inte hur mkt man ska klara av.. Men de märker man väl tillslut! Att kärleken ska vara så svår...  Men man får inte glömma att den kan vara helt fantastisk underbar oxå! Kämpa på ett och två!

Imon vet jag inte vad som händer.. Det återstår att se!
Sov gott!
LS

          
                   

                ♥Du betyder juh så mkt! ♥


Trött som bara den..

Igår (torsdag) var det en softar dag.. Var först ute och gick me Johan och sedan mådde han inte bra så han åkte hem igen.. Lite tråkigt med tanke på att han sa att han skulle sova här.. Men senare på kvällen ringde kusinvitamin så jag åkte till henne och tog en promenad till me henne och goingen =) Hon e bara för underbar! Massa mys!!

Idag (fredag) var jag i skolan en stund sen åkte jag hem och fixade mej lite för att åke me Angelica och Linda hem till Ida.. vi åt och drack gott ochh sedan åkte jag och Linda hem.. Linda skulle jobba imon och jag var verkligen hur trätt som helst plus att jag hade ont i huvudet.. Så nu sitter jag bara här och försöker få ordning på lite av varje .. Men de går verkligen inte när man inte vill prata... Så de får väl bli imon eller nått.. Lite tråkigt.. =(  Alla han ha en dålig dag man fattar inte varför man ska vara otrevlig för de.. Jaja thats life...

Imon vet jag inte alls va som kommer hända.. Va meningen att jag skulle på bio men vi får väl se hur de blir.. Man vet aldrig förrän efteråt.. Tyvärr =S
Ska i alla fall försöka städa lite imon.. Ser ut som ett bombnedslag... =P (Enligt mamma)

Aja ska försöka sova nu och inte tänka så  mkt! Är hur trött som helst, det tar verkligen på krafterna att gå upp tidigt varje dag i hela veckan.. Är inte riktigt van vid de...
Ta hand om er!
LS

Så fin!!

Min blogg har blivit så fruktansvärt fin nu!! Nancy är verkligen en ängel som hjälper mej så mkt!! Tack så jätte mkt! (F)


Sommaren är räddad =)

Åå jag har världens bästa mamma!!!!!!!! Har fått sommarjobb på hennes jobb!! Underbart att det är fixat! Har redan fått tider och allt! Kommer bli underbart att få jobba lite efter allt pluggande! Tänk att bara få komma hem UTAN att behöva läsa en massa böcker & skriva hundratals analyser!! =)

Idag har jag varit på VFU stället! Vart me dom underbara barnen hela dagen! Man blir bara så glad när man är med dem! Man får så mycket kärlek av dom små liven! =)
Åkte hem till Johan efter för att vi skulle se på matchen.. men den va inställd så han träna istället och jag åkte hem.. Så nu sitter jag här och väntar på honom! Ska mysa me pannkakor ikväll! =D

Nu ska ja kolla vidare på sjukhuset!
Ha de toppen i de fina vårvädret!! Underbart!
LS

Ett år av längtan...

Idag kom beskedet som har väntats på i ett år =D Johan kan börja spela fotboll igen! Helt underbart! Är så himla glad för hans skull och vet verkligen hur mkt fotbollen betyder för honom! Men idag hjärtat så kom den dagen som du har väntat på sååå länge!! Tiden har bara sprungit iväg.. Helt otroligt att ett år kan gå så fort.. Men du har varit stark hjärtat! Klarat de här galant med massa av träning så att benet ska bli bra igen! (Plus att magen har fixat till sej igen me =P) Jätte bra kämpat och nu är den svåraste tiden förbi!! *Äntligen*

Idag har de varit en tuff skoladag.. Skulle börjat 13.00 idag men min basgrupp bestämde att vi skulle ses klockan 9.00 =O Men det va bra så blev vi klara med det vi skulle!
Har åkt hem idag me.. ska plugga lite och kolla på UNGA MÖDRAR!!!! =D tack min prins att du sa att de började idag!! Så de lär bli lite glass och så till de! Men idag måste jag säga att jag har varit duktig.. Godismonsteret har klarat sig hela dagen.. Fast så fort jag kom hem till Johan blev de nästan panik äta =P Jaja jag får väl vara fet inombords då ;) (Kommentar av Johan)

Nu e de tv och läsa bok som gäller!
Ha de bra!
LS

YES!!

Idag fixk jag ett mail av min tentalärare!! Och hon tyckte den va bra så den blev GODKÄND!! Helt underbart! Nu kan jag lämna dej bakom mej! =)

Idag har varit en slapp dag! Eller slapp och slapp men har varit hos johan fast pluggat och grejat hela dagen.. De e så jävla svårt att plugga ibland.. Allt känns bara svårt. Men ja får hoppas att de blir bra och att vi i gruppen får ihopp nått bra imon!

Pratade med Sara igår! Hon kommer hem om 10 veckor =D Å då kommer hon verkligen hem! Ska bli så fruktansvärt kul! Har verkligen saknat henne!! Vi ska ha så kul i sommar gumman!

Nu ska ja kolla på tv! Ha de så bra!
LS

2 år =)

Idag har varit en mysig slappdag! Vaknade med mitt hjärta och mös hela morgonen!! Underbart!
Sedan gick vi upp och åt tacos och sedan åkte vi och kollade på Kode mot Romelanda.. Kode vann me 6-0 så Johan gjorde nog en miss när han bytte från kode till romelanda.. ;)

Idag har jag haft mitt körkort i 2 år!!! Underbart!!  Prövotiden e klar!!! Känns så underbart! Nu e de  bara att tuta och köra =P

Ska se på Wallander ikväll och mysa med hjärtat! Och självklart äta godis! Asså jag måste snart sluta men har verkligen blivit ett godismoster!! Men de e juh så fruktansvärt gott!! Kan bara inte sluta.. hehe!

Imon blir de plugga och ta hand om en trött arbetare! Johan ska börja jobba imon efter sin långa sjukskrivning =D Helt ärligt så ska de bli as gött att han börjar jobba igen!

Ha de bra!
LS

Vilken natt!

I natt hände de =D
Fast jag blev livrädd måse jag säga.. När klockan var fyra på morgonen så knackade det på mitt fönster.. Jag  vaknad och kännde hur hjärtat slog stenhårt! Min första tanke va... Va ska jag göra nu... :S Men i samma sekund kom de upp i mitt huvud.. Tänk om de e Johan...!! Lite beslutsångest hur jag skulle ta mej till för att veta vem de va så jag gick fram till fönstret och knackade tillbaka.. Ja e störd jag vet! Men de slog mej "Tänk om de va en dröm".. Men de knackade tillbaka igen.. Så jag böjde mej ner och drog upp persijernen lite lite och kikade ut. och där mötes jag av ett underbart leende!! De va Johan! Jag sprang till ytterbörren och släppte in han! Han e bara för underbar!! Kommer till mej klockan fyra på morgonen =D Såå mysigt!! Vi somnade så gott tillsammans!!!

Vart i skolan en timme idag och fått ordning på mina val!! Så nu vet jag hur mina två sista år ser ut på skolan!! Underbart att få de klart! Så nu e allt anmält och klart!! Skönt!

Mysfredag idag med hjärtat och massa goa räkor! Underbart!!

Nu ska ja snart somna gott i en hästens!! =)
God natt!
LS

Det Finns Bra Brev Oxå!

Slapp dag idag me pannkakor å plugg...
Å jag har väntat hela dagen på att få träffa dej.. å så blir de ändrat... =( Lite för ofta de blir de, tycker jag.. Men de finns inte så mkt jag kan göra åt de.. Tycker bara de e så fruktansvärt tråkigt.. Känns som de e lika bra att alltid ställa sig in på de så kan man juh bara bli glad när vi väl träffas... Tycker man borde träffas mer dagar i veckan än inte.. men men That´s life..

Vaknade klockan halv fem i morse av att telefonen ringde.. Fick ett underbart samtal.. Allt kändes så jäkla bra! Du ville komma hit å allt, synd bara att bensinen var slut... Man får ta vara på dom stunderna även om de e halv fem på morgonen.. Men de gjorde verkligen inget! Blev bara glad =)

Ja va ska man göra idag då...? Åker nog till stenungsund me mamma å pappa och handlar lite.. Har juh gjort i ordning mej å allt.. Inget kul att bara sitta hemma då.. =S Till och med målat naglarna juh ;)

Just det ja!! Höll på att glömma! Idag fick jag väldens bästa brev =D Fick från skatteverket där de står om man får betala eller får tillbaka från skatten... Som alltid trodde jag att jag skulle få betala.. men INTE!!! Underbart att få lite extra pengar i sommar!! Blev så glad.. Såg alla kläder bara susa förbi ;)

Ne nu ska ja gå upp till brossan & spela lite Gitarhero! =)
Ta hand om varandra!
LS


Lycka i hela kroppen!

Idag gick jag med mamma när hon skulle klippa sig! Kollade i massa tidningar så nu vet jag äntligen hur jag ska klippa mig!! Känns så skönt och bara väntar till den 30 april.. långt kvar men tiden springer la iväg som vanligt.. Känns så skönt att äntligen veta hur jag vill ha de!! Har inte vetat de på ett halvår nästan..

Idag sa du de.. de där magiska som får mig att känna lycka i hela kroppen!! Tack för att du finns Johan och jag vill verkligen leva med dej i hela mitt liv med!! Du är så underbar! Alla har de jobbigt ibland och nu har vi haft vårat så nu kan de bara gå bättre för oss!! Vi kommer få de underbart!! Älskar verkligen dej! Du är lycka för mej!

Har äntligen hittat en köpare till alla mina böcker i inriktningen!! ska bli så skönt att bli av med dom!! Underbart! Det blir juh en hel del böcker på en inriktning.. Har 17 böcker nu som ja ska sälja! Kommer aldrig att läsa dom igen endå! Knappt så jag har läst vissa av dem även när jag måste.. Tiden räcker inte till..

Nee.. nu får de bli lite rena rama rolf =) E ledig imon me så jag ska bara skicka in kompleteringen till skolan och sedan ska jag åka till min älskling! Kanske blir lite biljard om man har tur =)

Sov gott!
LS

RSS 2.0