Nya Kläder!

Jag hittade inte mina byxor som jag letade efter hela morgonen så de blev att jag och Emma fick åka till stenungsund och köpa nya helt enkelt =D Köpte ett par svarta jeans och en svart kortärmad skjorta!! Ska ha min kavajväst till!!!

Sitter hos Johan nu med mina nya kläder på mej!! Älskar att ha nya kläder! Väntar bara på att han ska komma hem från träningen snart.. Hann knappt träffa han innan han skulle åka... =S

Men sen blir de Let´s dance så klart och massa godis och chips!! Myspys!
Älskar fredagar! Men de e juh sista Let´s dance idag =( Så fredagarna framöver kommer bli helt tomma utan de... Men får la börja se på nått annat helt enkelt!

Ha de bra!
LS

image30

Haha man ser att jag "flor" på armen.. Snyggt =P
Nya skjortan i alla fall!

Fredag!

Var i skolan igår och hade examination..
Det gick bättre än vad jag hade hoppats på så jag har en vecka på mej att fixa en sak bara sen är det klart!
Igår var jag i Stenungsund me och fixade ett lånekort på biblioteket.
Ska försöka låna så många böcker som möjligt till skolan så jag får pengar över till annat!

Idag ska jag hem till Johan och självklart kolla på Let´s Dance finalen!!
Hejja Tony och Tina! Jag kan verkligen inte bestämma vem jag ska hejja på.. 
Men de ska bli roligt att åka till Johan igen.. har inte träffat han på en och en halv vecka.. Det blir nog mysigt! 

Åå jag har letat efter ett par byxor som jag hade slängt... Trodde inte att dom skulle passa mej igen men nu hade dom nog passat perfekt men då har man slängt dom :@ Irriterande! Ska aldrig mer slänga kläder...

Men ska fortsätta leta! 
Ha de så bra idag!
LS 


Vart lite off...

Ja, nu va det ett tag sen jag skrev här... väldigt längesen till och me...
Anledningen är att jag har varit helt off... helt knäckt... helt jätte ledsen.... Det har inte varit jättebra med kärlekslivet om man säger så... Men ska äntligen träffa han på fredag så hoppas jag att allt löser sej! Älskar han juh så förbannat mkt =)

Har inte skrivit så mkt om Thailand heller.. Men det var helt underbart!!!! Levt i total lyx! Egen pool, underbara männsikor, fantastisk frukost, underbara thailländare som var sååå service vänliga! Helt otroligt! Lägger upp lite bilder.

Examination i skolan imon =S
Kommer nog gå åt skogen för mej.. läraren har imprincip sagt de så jag är förberädd i alla fall.. =S Men jag verkar ha fått tillbaka min Josson så jag skiter i de nu, bara att göra om i så fall =)

Nu e jag jättetrött.. Denna veckan har verkligen tagit på krafterna!
Men jag hade aldrig klarat detta utan MAMMA & PAPPA!!! Ni har varit helt underbar!! Och alla KOMPISAR som har brytt sej!!! Helt otroligt!! TACK (F) Ni har varit helt underbara!!

Mitt bästa tips till alla underbaar människor!! Ta vara på tiden ni har tillsammans, en dag kan de vara försent..
Det är så viktigt! Man ska inte ta allt förgivet en dag säger de stopp... Men jag tror som dom sa på tvn idag: det går inte att separera på två människor som älskar varandra!! Och de tror jag på såå mkt.. Helt rätt!! Är de äkta kärlek så klarar man de mesta!

Här kommer lite bilder!
Sov gott
LS

 Vårat hus med egen pool!
Solplats vid poolen!
 Mitt & Johans rum!     
Uteplatsen   
 Båtutflykt runt öarna
Louise: Man får inte buttas!
 Så går de! Haha vilken bild=)  
 Fiskarna i havet =)
 Underbart hade jag de!
 JAG ÄLSKAR DEJ


Ett liv i lyx!!

Ja det är de jag har haft de! ett liv i lyx! Vi hade ett eget hus med egen pool och total service! Flygresan har tagit på krafterna så ja skriver mer en annan dag.. Men jag har haft de hur underbart som helst!

Jag Älskar Dej Johan!!!

Ha de så bra
LS


HUSET!!!

image18

Nu SMÄLLER DE!!!!

Ja IDAG ska jag åka till Thailand =D Sitter här och försöker hålla mej vaken.. De går la sådär =P E as trött måste ja erkänna!! hehe!

Nu har ja nästan packat allt men de sista får jag ta när jag har duschat lite senare!

Ne ja ska väl inte skriva så mkt mer än att jag kommer ha de underbart och bada och sola hela dagarna och komma hem me massa fina grejer hoppas jag! =)

Men nu ska ja äta lite natta mat! nyponsoppa men knäckebröd!! allt som finns =)

Ha de så bra era blekfisar så ses vi när ja kommer hem!
Älskar er mamma pappa å todde!!

LS

1 dag kvar =D

Ja denna dagen har de verkligen varit fullt upp.. =)
Först vakna jag hemma i kode och så kom älskling och så åt vi frukost å sen bar de av för alla saker som vi va tvugna att göra innan resan. Vi åkte till nordea för att växla in alla mynt vi har sparat men de va vist jobbigare än jag trodde.. Sura kärringar borde inte få jobba på bank... inte någonstanns faktiskt.. Allt va så jobbigt när vi kom med pengarna men tillslut löste de sej!! sedan åkte vi in till gbg för att växla pengarna hämta ett pappaer på sjukhuset så johan fick åka me =) tur att han fick de ;) Sedan va de hem och plugga å sen kolla på fotboll. romelanda förlorade tyvärr men de va en bra match ändå.. å  nu har jag packat klart och äntligen skickat in tentan!!!! hur underbart som helst!! Nu e den klar!

Jag kan erkänna att jag börjar få lite resfeber... lite små nervös..
Jag har bestämt mig för vilka kläder jag ska åka i me! å mamma de blev dom beiga byxorna med mina bruna linnen och min nya vita tröja! så de blir nog bra!

Det är sagt att ja ska vara uppe hela natten för att kunna sova på planet men vet inte hur de kommer att gå.. ögonen går lixom i kors =P
Men som sagt IMON ÅKER VI!!!! BARA EN NATT KVAR!!!!!!!!!

Sov gott!
LS

2 dagar kvar :)

Idag har de hänt lite av varje! Först så vaknade jag ( eller va vaken me mitt hjärta=P ) kl 4 och blev sugen på c-vitamin.. haha lite udda jag vet! Men så va de och mitt älskade hjärta gick och hämtade de till mej! Tur jag har honom. Sedan somnade jag och vaknade när reprisen av Lets dance började!! Kollade på de och pluggade! Sedan åkte vi hem till mig och åt middag. Smarrigt och sen åkte Josson hem och jag stannade här inatt! Kul att träffa mamma och pappa innan jag åker till thailand!! BARA TVÅ DAGAR KVAR!! =D helt otroligt.. har plockat fram resväskan och packat det jag har här hemma.. men jag har de mesta hos johan så de får bli imon!

Har varit en mys dag idag! Kollat på Singing Bee och Wallander med mamma! =) hon har hjälpt mej att packa och plocka fram alla saker! hur bra som helst! Usch tycker de e så svårt att packa.. alla säger att man inte behöver ha med sig så mkt saker eftersom allt e as billigt där nere... men jag tar med mej lagom, det blir bäst så!!!

Känns skönt att sova i min säng idag faktiskt!! Men de e så klart tomt utan Johan.. men han hämtar mej imon så vi kan fixa de sista med allt!
Fan måste plugga imon.. blev inte av när ja kom hem.. de va så mkt annat.. men lär inte sova så mkt imon natt så ja får la plugga tills jag e klar!

Nu är de rena rama rolf som gäller!
Sov gott!!
LS



Vad skulle jag gjort utan dej??

image17

3 dagar kvar & Melodifestivalen

Tiden bara springer i väg... Nu e de bara 3 kvar.. =D Och jag har så mkt att göra.. Måste få klart tentan och börja packa.. Köpa massa tidningar å sånt ja kan ha på planet.. Men det löser sig =D

Melodifestivalen... Ja du.. Hur ska den sluta.. Tycker verkligen att Carola skulle gått vidare!! Ringde till och med och röstade.. Men min favorit är Linda.. Hon är bara för skön. Men eftersom jag är i thailand nästa lördag så missar jag finalen men ja ska fixa så mamma skickar sms om hur de gick!! Å självkart måste jag veta vem som åkte ut Lets dance me =P Liten tv nörd jag vet ;)

Idag har det varit rättså lungt.. Tvättat hela morgonen och kollat på romelandamatch efter.. skulle vart i stan me å fixat lite men de blev som vanligt.. Får ta de en annan dag helt enkelt..

Nu ska ja kolla på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"!!

Ha de så bra!
LS

4 Dagar kvar...

I dag har det varit en tråkdag..
Jag bara pluggar hela tiden och Johan är aldrig hemma... Det är rent ut sagt as tråkigt att vara helt själv hela dagarna.. Å på kvällarna är det Tvn och dataspelet som gäller.. Men jag vill så gärna vara här så jag får väl leva med de helt enkelt..

Men nu börjar jag få ordning på min tenta oxå.. bara litteraturen som ska in i själva texterna!  bara och bara men de e mycket som jag redan har skrivit så nu e de faktiskt bara en sak kvar..

Idag kommer världens bästa Let´s dance!! Vet inte om ja ska stanna här och kolla själv eller om ja ska åka hem å se de.. men orka åka buss.. Får hoppas att Johan inte kommer allt för sent i alla fall!
Åå Let´s dance e såå bra!! Men nu är juh alla bra kvar så jag vill inte att någon ska åka ut =P

Å så e de bara 4 långa =P dagar kvar tills jag drömmer mej bort i Thailand!! Tänkte jag skulle lägga upp bilderna som finns så ni kan se hur underbart ja ska ha de.. så kanske ni blir lite avisa =D

Ha de så bra!
LS



Och ett av dessa underbara rummen kommer jag att bo i:


5 dagar kvar..

Nu är det bara 5 dagar kvar och Thailand börjar närma sig med stormsteg =D
Det ska bli helt underbart att bara komma iväg och sola och bada med underbara människor!!

Idag har jag pluggat  =S Det är så jäkla svårt.. Börja aldrig att plugga =P Men som tur va kom jag igång och ska fortsätta imon så att jag blir klar med  tentan innan resan!

Å förkylningen har varit bättre idag.. Vill så gärna vara frisk till tisdag!


image5

Så underbart!! <3

Tack!!

Nancy för ett underbart jobb!!!

RSS 2.0