Hahahahahahaha!


Mitt första skivomslag!

"This is no damn Disco, this is a War" är namnet på plattan och då visar omslaget på ett lite ironiskt vis mig som en kidnappad discotjej i en hårdrockslokal.

På baksidan är jag mer utav en rock & roll brud istället.



Framsidan


Baksidan
Baksidan!

Skivan


Tack för allt Oscar!!!


 


Skivan e på G!!

Vet inte om jag har sagt de men jag har vart iväg och varit modell för ett skivomslag! Och nu e de klart!! Skivan kommer att släppas i November!! Klart ni måste köpa den =D [En order] Rosemary heter bandet, skivan heter "This is no damn Disco, this is a War"

Baksidan!






















http://www.myspace.com/blindfoldead

www.myspace.com/rosemaryrock

http://schyberg.bilddagboken.se/p/main.html


Vilken dag!

Operationen verkar ha gått bra i alla fall! Tur de! Har verkligen tänkt på de hela dagen.. Vart lite off känner jag men men.. man får ha sånna dagar oxå. Tänker på dej!


Härligt!! Äntligen en seger! Nu får ni fortsätta så här! En bit kvar till toppen om man säger så.. Men härligt med en vinst!








Vinst här med!! Underbart! Vilken matchdag!! Vist åt höger och vänster! Underbart!

=D

Måste bara skriva ut min LYCKA! Jag e klart med tentan! Och nu är den inskickad =D
Såå underbart!! Godnatt! =P

E de sant?? =O

Jag tror knappt att det är sant.... =D Men jag har över 5000 tecken på varje fråga nu =O Det trodde jag verkligen inte klockan 12 i tisdags! Helt underbart!! BRA LOUISE! *Klapp på axeln* ;) Men inte för att jag kommer att klara det men jag har nått att skicka in i alla fall =D Lycka!!!


Har vart hos Emma en stund idag oxå! Träffade söta Joel! Så stor och söt han har blivit!! Shit! Tiden går snabbt!! Men tack så jätte mkt Emma för hjälpen! Både med skivan och lotsandet in till stan =P Hade aldrig hittat utan dej! Tack vännen!!


Imon e de operation igen =( Hoppas verkligen de går bra och att det "bara" är det som läkarna säger!! Ska hålla alla tummarna för dej imon!!

Lördag!

Min lördag började inte så bra.. Hade bestämt med mej själv att jag verkligen skulle plugga hela dagen, men så blev de inte.. hade ingen motivation alls... på hela dagen.. Men sen kom kvällen och jag skrev ungefär 2000 tecken så jag kände mej rätt nöjd med mej själv. Men klockan var bara 10 på kvällen och jag blev hur uttråkad som helst! Vilken tur jag hade så loggade Emma in på msn!!! Och min kväll blv räddad! Hon kom hit och hämtade mej (så snäll som hon är) =D så körde vi en lite road tripp till Trollhättan =P Av alla ställen så bestämde vi oss för att åka dit!

Men gud va kul vi hade! En helt underbar kväll, ville inte att den skulle ta slut! Vi åkte och sa hej till Hanna och sedan åkte vi självklart till donken!! Hade inte räknat med nått annat gumman ;) Har verkligen saknat dej gumman! Måste träffas snart igen! Tack för en underbar kväll/natt! Emma!!

Turnen 2008!!

=D
Måste säga att jag har nog intehaft så kul på länge som jag hade igår! Skrattade oavbrutet i nästan två timmar, tårarna bara sprutade! Va och kollade på turnen 2008 igår med özz, soran, muller och Björn Gustavsson =D Allt var verkligen helt kanon! Går inte att beskriva hur kul det va! Va verkligen värt allt!! Hel lyckat! ♥

YES!




DE VA LA GÖTT ÄNNA!!!!!!!

Usch...

... Har suttit sen 9 imorrse nu och är helt slut i huvudet.. Just nu längtar jag bara till söndag så detta kan vara över.. =( men det är mkt som ska göras innan dess.. Ne nu får jag ta en dusch så jag piggnar till!

<3


24/7

Usch va de känns tungt med tentan nu... Tycker verkligen att det är jättesvårt.. =S Men de klarnar lite för varje timma som går men de hade behövts lite mer.. Får se om jag får ihop nått imon förnu e jag helt slut! Orkar inte mer nu! Man måste ta ett break ibland oxå men jag får dåligt samvete så fort jag gör de.. Men man kan inte plugga 24/7.. Det går inte! Så nu e de tvn som gäller för mej å sen sova.. Upp tidigt imon igen för att plugga =S Kul liv...

=(

Känns verkligen inget bra med tentan... Undra hur detta ska gå... Men nu e naglarna tenta-klippta iaf. Så nu går de lite fortare att skriva på datan..

Sov gott!

Idag...

... kom tentan ut :/ Hur segt som helst.. Snacka om att jag har å göra fram till söndag :S Kommer bli tuffa dagar om man säger så.. fattar knappt hältfen! Men nu måste jag plugga igen =( Ska åka å kolla på romelanda matchen sen så de blir till att plugga nu!
Hej svejs =)


Fun!!

F a k t i s k t   v ä l d i g t  roligt! =)

Seg vecka..

Imon smäller de... Då tar fritiden slut på en hel vecka...  Fattar inte hur detta ska gå med tanke på vad vi läser just nu.. Helt obegripligt plus ointressant. Men som tur e vi några som vill sammarbeta så de kommer nog gå kalas bra! Måste tänka positivt! Imon Kl 12 släpps hemtentan ut på kursportealen. Ska starta direkt imon eftersom jag har massa andra saker jag ska göra i veckan. Så lite fritid finns de kvar men då kommer man säkert få ångest att man inte pluggar. Men så e de! Håll tummarna för mej att de kommer gå bra (A)

Helgen..

Det har vart en helt okej helg faktsikst! Men de har hänt en hel del men de slutade i alla fall bra!
I fredags satt jag och pluggade stora delar av dagen och sedan på kvällen åkte jag hem till Emma på en liten tjejkväll! Vi handlade och åkte hem till henne efter och gjorde lax & potatis! Sedan blev de äpplebitar i ugnen och vaniljsås till efterrät =D Hur gott som helst! Innan jag kunde åka hem blev de att åka till golfbanan i romelanda. En olåst bil och borttappade nycklar. När jag väl kom dit va klockan rätt mkt, halv 1, så de va kolsvart och faktsikt rätt läskigt! Låg ju mitt ut i ingenstanns. Men jag hittade inga nycklar så de va bara att åka hem! Haha - " Jag tror skattorna har tagit dom"  rätt gulligt sagt. =)

lördagen började me att leta nycklar. Tack snälla morfar  för att du körde mig!! ♥ Men som ja trodde så låg dom i golfbägen! Lite typiskt att ha letat så mkt i och runt bilen men tur att dom hittades i alla fall! Så senare på eftermiddagen fick jag ett sms att jag skulle vara klar om 30 minuter så de va bara att vara de =D Å helt plötsligt satt jag inne på skandinavium och kollade på frölunda matchen! Hur kul som helst! Älskar hockey =D Tack så jättemkt att jag fick följa med er! ♥ Sedan efter matchen åkte jag med er hem och vi åt tacos och hade en myskväll =) Du är helt underbar! Tack för allt!

Och idag söndag har jag inte gjort allt för mkt.. Kom hem runt 2 å efter de har jag pluggat och lite så! Tagit de lugnt! Nu ska jag fixa lite här och sedan bänka mej framför tvn =) Både singing bee och ensam mamma söker idag! Lycka =)

Va e detta?????



Hahaha... att man inte skäms... Hur fick hon ens ideén???

Snälla!

Heej!
Vill du hjälpa mig att samla poäng och även börja samla själv? När man har uppnått en viss poäng för man pressentkort från olika affärer!! GRATIS!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=15860

Gå in på länken och hjälp mej samla! Tack så mkt!
Kram Louise


Hehe..


Bra start på dagen!

Vilken underbart skön natt jag hade i natt! Sov verkligen hur bra som helst hela natten och vaknade me ett leende på läpparna! Kan de bli bättre?  En bra start på dagen i alla fall..=)

Skola idag.. kändes rätt bra idag faktiskt !! Hängde me mkt mer än jag brukar =P Bra Louise! *Klapp på axeln* ;) Har börjat tänka på projektarbete oxå! Ska mailas in grupper å allt sånt imon. Tur att jag fick en grupp i alla fall!

De där me reaktioner e konstigt tycker jag.. Varför reagerar man så konstigt ibland. Sånt man inte har att göra me borde man ju inte reagera på... hmm.. De e nog jag som e velig bara... =S


Söndag = Ullared!

Idag blev de ingen sovmorgon som det brukar bli på söndagar! Idag hade jag klockan på 6 och det var ändå med ett leende på läpparna man vaknade! Viste ju att vi skulle till Ullared idag!! Annars hade jag aldrig gått upp så tidigt =) Det var verkligen en hellyckad dag med underbara människor! Skrattar bara hela tiden! Älskar dej Gumman!! ♥ !! Inte mkt folk och hittade så bra saker! Köpte en jacka som jag kommer använda massa nu i höst! och sedan blev de små saker som alltid kommer till =) Lite hårsaker och sånt smått och gott! Plus att strumpor e ett stort måste när man åker till Ullared! =)
Jag köpte även en ny datamus! Å denna funkade =D Äntligen! Har inte haft tur me dom alltså! Men du funka den plus att den va rosa =D hehe!

Nu e mamma å pappa  iväg och hämtar mat =D Å sedan blir det att städa lite för att sedan ta bussen hem till dig! Tycker massa om dej! ♥

Dax att duka! =D

Lördag

Äntligen lördag! Ska snart gå å göra mej iordning lite! Ska iväg me Sara och kolla på fotboll och köpa godis =) Sen senare ikväll får vi se vad som händer! Finns här för dej det hoppas jag du vet! Annars blir det en helmkys kväll me Sara hoppas jag =D

Ååå =D IMON=D ska jag åka till ullared!!! Så himla roligt! Behöver lite saker till skolan och så! Plus att de alltid e roligt att komma dit!! Så alla andra! Åk inte till Ullared imon! Vill inte ha mkt folk =P


<3


Plugg Plugg Plugg...

Ja de e de jag har gjort idag..Allt tar så mkt längre tid än vad man tror men det blev bra tillslut! Och nu e de ju äntligen klart! Såå skönt! För nu har jag inga måsten imon! Hade tänkt att skriva ihop inlämningen imon men de hann jag göra idag så de känns hur bra som helst!! Nu precis när jag ska skicka över inlämningn till den andra datan via msn för att kunna skriva ut den så slutar msn att funka... hmm.. de va så igår me.. undra vad de e som e fel.. men men får hoppas att de fixas snart så jag kan få ut inlämningen och sedan bara njuta av att jag redan e klar! Den ska in på måndag och idag e de torsdag! Helt otroligt! Nu känner jag inte igen mej själv riktigt =P Bra Louise =D

Idag står de inte så mkt på schemat! Ska ska åka å ha räk och idol mys! Idol e verkligen hur kul som helst! Tror inte jag e ensam om att tycka de heller.. :P Hoppas att de blir så men vi får se! Har ju faktiskt en påse bilar oxå! hehe! Kanske ska locka me den ;)

 Vart tog min långa lugg vägen som inte skulle bli för kort?? =S
 Önskar man kunde klippa mej håret långt igen ;)
 Men som alla säger , De växer =D
 Vilken tur =)


Tack!

Snälla rara Nancy hade fixat om min design lite idag! Blev så glad när hon sa de! Å den blev verkligen kanon snygg! Hel nöjd! (Som vanligt!) Ville bara säga massa tack till henne!!!

ÄNTLIGEN...

... har Sara tagit sitt förnuft till fånga ;) Hon har börjat blogga =D

080909

Nu har skolan dragit igång om man säger så.. Alla måsten har bara ramlat över mig! Allt läsande gör att man tröttnar vid första meningen och kommer snabbt på någont som man verkligen MÅSTE göra istället =p Men det är så de e.. Tror inte jag kommer ändra mej så mkt på den fronten ;) Inte de att vi bara måste läsa utan det är uppgifter me! Så idag har vi några stycken, suttit och gjort en enkät tillsammans som vi ska ha me oss ut till praktiken på torsdag! Har fått ny praktik plats nu oxå =D Äntligen!! De känns hur bra som helst och handledaren verkar kanon! Kommer nog bli jättebra!

Har väl inte hänt så mkt annat just nu! Köpt lite nya kläder å de känns hur kul osm helst! Hoppas kunna köpa lite mer nytt nu snart! Älskar nya kläder men har så svårt för att hitta nått jag verkligen vill ha =S Nått förslag på snygga kläder och bra affärer?

Idag...

... é ingen vanlig dag =D För idag e de din födelsedag!
Hoppas du får en kanon dag! De e du verkligen värd!
Massa grattis!!

Vill ha...

....tillbaka sommaren....



Haha många roliga skratt! Ja.. Ni ser ju själva!

För mej va ni bäst!

Har precis suttit och kollat på först fotbollen (som va urkass) och Dansgrejen!!! Asså Danny borde ha vunnit! Seriöst hur röstar folk!! Ni vann i mina ögon i alla fall!!! ♥


Hmm...

... Jag får verkligen inte till min hår efter att jag har klippt mej.. Känner mej inte alls nöjd faktiskt.. Luggen känns lite knasig faktiskt.. För kort och bara knasig.. Den vill inte de jag vill helt enkelt ;) Den växer ju ut igen som tur e! Plus att jag ångrar mej lite att jag inte klippte sån frisyr jag hade tänkt innan.. men men ska inte gräva ner mej i detta!

BTW... Va på bio igår och såg Get smart! Den va riktigt rolig faktiskt! Nått att rekomendera, man får garanterat ett gott skratt och de e ju bra =) Förlänger ju livet å allt !! En mysig kväll! ♥
Och jag får ju verkligen inte glömma att säga att jag köpte nya jeans igår!! Blev superglad verkligen!! Å en helt vanlig enkel tröja till=) Supermysigt! Har inte tänkt på den affären så mkt innan men den har verkligen kläder i min smak :D Veromoda i kungälv =) Underbart! får nog bli en tripp dit snart igen! Såg en ursnygg kjol och massa snygga skjortor =D  Kläder e bara för underbart! Love it!

Nu e de snart dans tävlingen på tv!! Kan ju inte missa Danny dansa =D

Tralalalalaaa..

Idol e ju bara för kul som helst! =) Fattar verkligen inte hur vissa männsikor kan mä att ställa upp... men kul e de!!
Satt just och kollade på en rolig sida! Sånt här kul kan man göra där =)



Blir så trött...

Ja då har skolan drait igång igen... Känns väl sådär halv kul om jag ska erkänna.. Men allt e som vanligt i skolan i alla fall... Ingen vet nått och alla bara flummar.. Blir så trött på sånt verkligen. Jag vill veta exakt vad det är som händer och vad som är obligatoriskt och inte. Men om inte ens min seminarielärare vet att vi ska ha en tenta om några veckor så kan man nog inte ställa för höga krav.. Nog om skolan.. blir bara irriterad av att tänka på de..

Va å klippte mej igår me.. blev så där halvnöjd faktiskt.. Luggen blev lite för kort så den ligger verkligen inte där jag vill =P Men den växer ut igen =) Kan ju i värsta fall sätta upp den när  den blir för jobbig =)

Ne nu ska jag gå å göra rent mina smycken =)

Who are you??

Fick en kommentar för en stund sen men de fanns inget namn så jag kan inte svara.. Känner du igen kommentaren, kommentera igen och skriv namnet =P

Hade gärna sagt det till dig, men det är inget som jag kan säga till andra.. Sorry. Mår du bra annars?


<3


RSS 2.0