Svar till Gina:

Förskollärarutbildningen är på 3.5 år och när jag sökte var det inte svårt att komma in i gbg eller jag kom in så jag antar att det inte var så svårt :P Tycker verkligen att du skall ge de en chans att söka! Det är verkligen roligt! Sedan vet jag ju inte vart du bor och de kan ju ha stor betydelse på om man kommer in eller inte.. vissa högskolor är svårare än andra.  Har hört att det är svårare att komma in nu eftersom de här me lågkonjukturen men låt inte de stoppa dej:) SÖK!!! =)

Svar till annonym:

Fick en fråga om jag bodde hos Johan :)
Det gör jag inte men vi är mycket hos han!

Jättenöjd!

Idag är jag riktigt nöjd med mig själv =)  Jag har möblerat om i Johans sovrum och det blev verkligen skitbra! Fick lite insperation när jag var inne hos Sara i förmiddags och pluggade. Hon har sängen möt fönstret så nu har vi me de =P Och sedan flyttade vi in 50 tums tvn i sovrummet eftersom tvn kommer lite längre bort här än vad den kommer göra i vardagsrummet!! Har tagit bild men har inte överföringsgrejen här. Får fixa de när jag åker hem närsta gång.. =)
PLUS att jag har lagt i helt nya sängkläder me som jag köpte i Ullared när jag va där me Maria! Det blev skitbra helt enkelt!!

Nu är jag verkligen helt slut så jag ska lägga mej och kolla på efterlyst nu!


Svar till annonym:

Fick en fråga om vart jag pluggar och att jag skulle berätta mer!

Jag pluggar på pedagogen, göteborgs universitet, till förskollärare! Jag trivs jättebra och tycker att det är en bra skola att plugga på. Flummigt är det men det är de ju kännt att vara på lärarprogrammet =) Efter sommaren har jag 1 år kvar så jag har läst på pedagogen sedan de nya lokalerna började.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer =P Men skriv gärna igen om det är nått mer du undrar, och gärna vem du är =D hehe


Vilken dag..

Ja denna dagen har då inte börjat bra alls... Det har inte hänt nått alls utan jag e bara mega irriterad... Stackars älsklingen hehe:P Jag typ slår mej överallt, går in i vägar, trampar på sladdar som gör ej vansigning... ont i huvudet plus att jag verkligen måste plugga... Även att plugglusten ligger på minus 10... helt otroligt.. kommer verkligen inte igång. Behöver en radikal ändring på denna dagen tack! För allas skull :P hehe

Hej Hej!

Tv, milkshake, sängen och en underbar älskling! Kan de bli bättre? =)

Känner mej rätt trött idag, även om jag somna tidigt igår och vakna sent idag. Vet inte vad det är men känner mej ofta rätt trött nu! Tror jag går i mej tillräckligt med vitaminer och sånt så det måste vara att jag både jobbar och går i skolan samtidigt. Det tar allt på krafterna. Plus att vi har tenta nu så det är mycket att stå i men samtidigt vill jag passa på att jobba så mkt som jag kan.

Idag har det vart fullt upp oxå. Johans pappa har kommit hit och fortsatt me golvet och slängt en hel släpkärra med skit! Så nu är det äntligen rent ppå ballkongen så man kan sitta där och sola utan att behöva flytta på massa saker innan! =) Underbart! Vi satt till och med och åt middag där ute idag! Mysigt!

Nu ligger jag i sängen och äter milkshake och kollar på robinsson! Skulle vart på bio ikväll men jag hade ingen lust! Får se om jag e piggare imon så kan vi kanske kolla på den då istället! Men jag måste ju plugga me och passa på att vara med johan innan han opereras och blir sängliggande... Stackarn... Usch vill verkligen inte byta med honom.. Älskar dej så mycket! ♥

Rastlös....

Hur kan man vara rastlös när man har hur mkt som helst att göra? Det är en bra fråga...
Jag har massa saker att göra med tentan som ska vara klar på tisdag och jag har knappt börjat känns de som... Även om man har allt i huvudet är det svårt att få ner de på pappret... Sedan behövs de grejas en hel del i lägenheten. Ska fortsätta lägga golv imon och ingetnting är gjort sen sist.. ska flytta massa möbler och slänga massa skit innan imon.. Kommer inte hinna nått känns de som... Fattar inte hur man kan vara rastlös när de finns tusen saker att göra.

Nu ska jag snart fixa lite mat med innan jag ska hjälpa johan att dela ut massa brev för jobbet. Så som sagt det finns tusen saker att göra och självklart väljer man de som man minst behöver göra. Aja de fixar sej alltid!

Tur att jag har sara me så jag kunde få låna hennes böcker!
Tack så mkt gumman! Hade inte en tanke på de!


Trötter!

Har verkligen haft en helt underbar påsk detta året! Men idag var de tillbaka till verkligheten igen! Skönt på ett sätt! Har jobbat idag och det har verkligen vart fullt upp! Kan sammafatta dagen så så här:
* 18 barn
* vikarie som inte kom
* Vikarie som kom
* barn på vift, som tillslut hittades!
Som nu kan förstå är jag helt slut idag, trött som tusan. Och imorgon börjar jag 6.30 så det bli till att sova nu! Fast ska sova lite svagt en stund! Man vet aldrig som någon får för sej att komma och hälsa på mej ;)

Älskar dej! ♥

Funderar på att se på "män som hatar kvinnor" i helgen! Någon som sett den och kan ge ett litet omdöme? =)

Påsken

Tänkte just uppdatera min påsk men jag blev precis väldigt hungrig så de får gå fort! :P

Skärtorsdag:
Jobb, fotboll, middag hos fam. Ahlberg
Långfredag: Påskmiddag och fredagsmys hemma i kode!
Påskafton: Påskmiddag och spel i Romelanda!
Påskdagen: Påskmiddag i Skövde!
Annandag påsk: Tvätta bilen, fotboll, MAT :P

Magen kurrar nu så  nu får de vara slutskrivet! ;)

Påsk och premiär star för kode!

Nu är det äntligen påsk och lite ledigt från både jobbet och skolan! Känns så skönt och verkligen välbehövligt! Solen ska titta fram i helgen oxå så de kan ju inte bli så mkt bättre! Skall umgås med min älskling hela påsken me så ja bättre kan de inte bli! vi har verkligen fullt upp, men det är bara roligt! Middagar hit och middagar dit :D

Igår va de premiär start för kode så jag johan och putte åkte dit en sväng i andra halvlek och kollade lite! De gick ju inte så värst jättebra men det var kul ändå! Träffade Emma där :D Jättekul att äntligen träffa dej gumman! Sedan efter matchen va de middag hemma hos Ahlberg så det blev en tripp dit! =)

Idag blir det att åka och kolla läget på Johans jobb! Lite nyfiken hur det har blivit nu när de mesta är klart! Sedan ikväll blir det påskmiddag hemma i Kode! mumsigt! =)

Back home!

Nu är ja hemma hos Johan igen efter en eftermiddag på Ullared :)
Hittade det jag var ute efter så jag är hel nöjd! Tack för en rolig dag Maria!

Nu ska jag lägga mej och vänta på att älsklingen ska komma hem igen!
Godnatt!



Glömde ju helt att säga att jag fick godkänt i min förra kurs! :D LYCKA!

Ullared idag!

Idag har jag haft en lung och välbehövlig morgon! Det är verkligen fullt upp hela tiden nu så en sovmorgon var behövlig! Sen ringde älsklingen och ville ha frukost då han skulle hem och hämta en sak som han behövde i jobbet idag. Så jag gjorde iordning en mysfrukost till oss!

Nu ligger jag i sängen och halvkollar på tv! Ska snart göra mig iordning då jag ska ta bussen som går kl 2 och möta upp Maria inne istan! Vi ska ta oss en tripp till Ullared idag! Hoppas de inte är så mkt folk men jag tror det finns stor risk för de, påsklov å allt...

Ne nu får jag duscha så jag hinner äta innan oxå!
Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att få =)



Kollde nu på Gekås köbarometer!! Och det är ingen kö!!! Hoppas de håller i sej hela dagen!! =)

Sol :D

Solen har verkligen tittat fram nu de senaste dagarna och man kan ju inte annat bli än lyckig! Det blir jag i alla fall! Det är helt underbart att vara vara ute, slippa alla tjocka kläder och bara njuta av värmen! Wonderfull

Vädret är underbart, Kärleken är underbar, Underbara vänner, Underbar familj! Kan de bli bättre?



Lite bättre kan de alltid bli men det är inte så lätt när man inte kan förstå andras bästa... Att ha varit förkyld i nästan en månad tar på krafterna och då tycker jag man borde förstå och aceptera om man inte vill umgås med någon som är jätteförkyld. Men de kanske e bara jag som tänker så... Jag ville i alla fall inte bli sjukare för att jag skall klara av att gå i skolan och jobba samtidigt.. Bara de tar på krafterna. Men alla verkar inte tänka som jag, i denna situationen tyvärr....


RSS 2.0